Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus anakart armoury crate olur mu ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Hazır sistemde asus prime b650m-r anakart bulunuyor.
Daha önce asus laptopta armoury crate vardı fakat onu sildim g-helpler yükledim.
Çok daha iyi ve çok az enerji tüketen açık kaynak kodlu bir programdı.
armoury crate ile ilgili konulara baktım genel olarak çöp deniyor. Fan hızı , sessiz-dengeli-turbo mod gibi ayarları yapabileceğim güvenilir bir uygulama önerir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@bugra7768

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
bugra
Ben bilmiyorum bende msi anakart var direk onu n programını kullanıyorum. Ama ekran kartım asus tuf onun ışıklarını rahatça armoury crateden ayarlayabiliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bilmiyorum bende msi anakart var direk onu n programını kullanıyorum. Ama ekran kartım asus tuf onun ışıklarını rahatça armoury crateden ayarlayabiliyorum

Armoury crate sistemi gereksiz fazla zorladığı ve stabil olmadığı için önerilmiyor. Sessiz-dengeli-turbo modlarına istediğim an geçmek ya da çıkmak için , istediğim şekilde fan ayarlarını ayarlamak istiyorum. Asus laptopta armoury crate kötü dedikleri için g-helper yüklemiştim çok sade ve çok iyiydi. Ne yazık ki sadece laptoba yükleniyor. Sürekli bios'a girmekle uğraşmak yerine tüm işleri uygulamadan yapmak istiyorum. Güvenilir ve daha iyi çalışan uygulama biliyor musun başka yoksa armoury crate indireyim mi ?​

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
bugra

Armoury crate sistemi gereksiz fazla zorladığı ve stabil olmadığı için önerilmiyor. Sessiz-dengeli-turbo modlarına istediğim an geçmek ya da çıkmak için , istediğim şekilde fan ayarlarını ayarlamak istiyorum. Asus laptopta armoury crate kötü dedikleri için g-helper yüklemiştim çok sade ve çok iyiydi. Ne yazık ki sadece laptoba yükleniyor. Sürekli bios'a girmekle uğraşmak yerine tüm işleri uygulamadan yapmak istiyorum. Güvenilir ve daha iyi çalışan uygulama biliyor musun başka yoksa armoury crate indireyim mi ?​

asus anakart sadece 1 tane kullandım o da çok eskiydi rgb fln yoktu o yüzden bilmiyorum hiç başkaları yanıt verir şimdi bekle

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Top Bottom