Neler Yeni

ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkecan
ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) Ben bu aa kartı satın aldım sizce iyi midir? ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

,

Son düzenleme:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Normalde tercih edilmemesi gereken bir anakart, onun yerine B450M S2H çok daha iyi olur. Hazır sistemde aldıysan yapacak bir şey yok.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Normalde tercih edilmemesi gereken bir anakart, onun yerine B450M S2H çok daha iyi olur. Hazır sistemde aldıysan yapacak bir şey yok.
Konu ile alakası yok ama b450m-k b450m s2h yerine çok tercih edildi.

Bazen bakıyorum kasaya ağlama sesleri geliyor. Diyorum hanginizden geliyor lan ses? B450m-k çıkıyor ordan ben ağlıyorum ben diyor. Ekran kartı ramler işlemci bakıyor anakarta şaşkın bir şekilde. Neden ağlıyorsun diyorum. Diyor ki var ya şu B450m s2h insanlar hep onu tercih etti vrm lerim ondan daha kötü diye ona ağlıyorum, ama sen yinede beni tercih ettin teşekkür ederim.

Ben galiba iyice kafayı yedim birkaç gün dinlensem iyi olacak

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Konu ile alakası yok ama b450m-k b450m s2h yerine çok tercih edildi.

Bazen bakıyorum kasaya ağlama sesleri geliyor. Diyorum hanginizden geliyor lan ses? B450m-k çıkıyor ordan ben ağlıyorum ben diyor. Ekran kartı ramler işlemci bakıyor anakarta şaşkın bir şekilde. Neden ağlıyorsun diyorum. Diyor ki var ya şu B450m s2h insanlar hep onu tercih etti vrm lerim ondan daha kötü diye ona ağlıyorum, ama sen yinede beni tercih ettin teşekkür ederim.

Ben galiba iyice kafayı yedim birkaç gün dinlensem iyi olacak
Dayı sen ne anlatıyon ya? Çabuk bırak forumu Uhud savaşında tepeyi neden terkettiğini anlat.

Top Bottom