Neler Yeni

Yardım ASUS B450M DRAGON WİN 11 HAZIR LİSANS NEREDE

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıdvan Sayar
Bütçe
05
Seçimlerde hemen önce pc topladım anakartım asus b450 m dragon şimdi asusun farklı bir anakart videosunu izlerken win11 lisanslı geliyormuş
hemen kontrol ettim benim anakartın kutusunun üstünde de WİN 11 READY yazıyor fakat ben bunu bilmediğimden win 10 pro kurmuştum lisanssız şimdi lisanslı win11 e nasıl geçebilirim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Seçimlerde hemen önce pc topladım anakartım asus b450 m dragon şimdi asusun farklı bir anakart videosunu izlerken win11 lisanslı geliyormuş
hemen kontrol ettim benim anakartın kutusunun üstünde de WİN 11 READY yazıyor fakat ben bunu bilmediğimden win 10 pro kurmuştum lisanssız şimdi lisanslı win11 e nasıl geçebilirim
Windows lisansıyla gelmesi gibi bir durum yok hocam. Windows 11 Ready yazması Windows 11 için hazır olduğunu belirtir. Lisansı gidip kendin satın alacaksın. 35-50 TL'ye bulursun Retail lisans hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıdvan Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hemen kontrol ettim benim anakartın kutusunun üstünde de WİN 11 READY yazıyor fakat ben bunu bilmediğimden win 10 pro kurmuştum lisanssız şimdi lisanslı win11 e nasıl geçebil

Windows lisansıyla gelmesi gibi bir durum yok hocam. Windows 11 Ready yazması Windows 11 için hazır olduğunu belirtir. Lisansı gidip kendin satın alacaksın. 35-50 TL'ye bulursun Retail lisans hocam.
kral kendisiyle birlikte geliyor adam video da söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz kurulum yapıp geçebilirsin.
deneyeceğim

Top Bottom