Neler Yeni

Asus B460M K Msı 100R destekler mi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Kasaya anakartı takarsın ancak kasadaki fanların ARGB ışığını yazılım ile kontrol edemezsin çünkü PRIME B460M-K'de ARGB girişi mevcut değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasaya anakartı takarsın ancak kasadaki fanların ARGB ışığını yazılım ile kontrol edemezsin çünkü PRIME B460M-K'de ARGB girişi mevcut değil.
Anladım peki kasanın içinde kart varmış kontrol kartı öyle olur mu veya hiç ışık kablosunu takmasam fanları normal çalıştırabilir miyim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anladım peki kasanın içinde kart varmış kontrol kartı öyle olur mu veya hiç ışık kablosunu takmasam fanları normal çalıştırabilir miyim
Evet, kasadaki ARGB fanların bağlı olduğu bir kontrolcü var. Kasanın üstündeki LED tuşu kontrolcüye bağlı, o tuşa bastığında da ARGB fanların ışıkları (veya kontrolcüye daha fazla ARGB şeyler taktıysan) efektleri değişir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Evet, kasadaki ARGB fanların bağlı olduğu bir kontrolcü var. Kasanın üstündeki LED tuşu kontrolcüye bağlı, o tuşa bastığında da ARGB fanların ışıkları (veya kontrolcüye daha fazla ARGB şeyler taktıysan) efektleri değişir.
Teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
sizi çok rahatsız ettim malesef bilgisizliğimden kendim bilgisayar toplamak istiyorum o yüzden kasadaki kablolar anakartın neresine bağlanacak nerden bulabilirim birde sizin fikrinizi merak ediyorum 10400F mi 3500X mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
sizi çok rahatsız ettim malesef bilgisizliğimden kendim bilgisayar toplamak istiyorum o yüzden kasadaki kablolar anakartın neresine bağlanacak nerden bulabilirim birde sizin fikrinizi merak ediyorum 10400F mi 3500X mi
Kasadaki kabloların bağlanış şekillerini youtubedaki sistem toplama videolarından öğrenebilirsin.
3500X yerine 10400F daha mantıklı bir tercih.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Kasadaki kabloların bağlanış şekillerini youtubedaki sistem toplama videolarından öğrenebilirsin.
3500X yerine 10400F daha mantıklı bir tercih.
birsürü izledim fakat benim anakartım ve kasam yok ondan soruyorum mesela kasanın kullanım kulavuzundan vs de yazar mı kabloların nereye bağlanacağı

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç