madSlowly
80+
- Katılım
- 21 Aralık 2020
- Mesajlar
- 287
- Reaksiyon skoru
- 77
Ekte belirttiğim turuncu ışık bilgisayar normal çalıştığında dekoratif olarak genellikle aydınlatma özelliklerinde belirtilen “solgun” ışık temasıyla yanıp sönüyor. Yani yavaş yavaş yanıp yavaş yavaş sönüyor. Ama bu ışık bilgisayar kapalı olduğunda da elektrik alsa aynı şekilde yanıp sönüyor. Elektrik kesintisi yaşandığında eğer bilgisayar elektrik alıyorsa bu ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor ve bilgisayar kesinlikle açılmıyor. Bu durum çokça başıma geldi sorunu ise power tuşunu kapalı duruma getirip power düğmesine o ışık 2 saniye sabit yanana kadar beklemek yandığında ise hemen gücü açıp elimi power düğmesinden çekmek oluyordu ve bu işe yarıyordu. Ama bugün 5-6 kere denesemde bir neticeye ulaşamadım. Ramleri takıp söktüm, bir harddiskim mekanik bir ses çıkarıyordu onu takıp söktüm ama hala bir çare olmadı. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekleme : Buzzer uyarısı gibi bir durum yok yanıp sönen ışık sadece elektrik sesi gibi bir tiz ses veriyor buzzer gibi bip bip sesi yok.
Ekleme : Buzzer uyarısı gibi bir durum yok yanıp sönen ışık sadece elektrik sesi gibi bir tiz ses veriyor buzzer gibi bip bip sesi yok.