Neler Yeni

Asus Cashback ID'mi Nasıl Bulabilirim?

Scuderia.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkcan Nalçakan
Banada id verilmişti ama bir türlü sorgulayamamıştım. 2 ay gibi bir sürede geri ödeme almıştım bu arada.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Banada id verilmişti ama bir türlü sorgulayamamıştım. 2 ay gibi bir sürede geri ödeme almıştım bu arada.
merhaba ben sorgulama yapmıştım mail atarak ve bu gün bana şöyle bir mail geldi
Hello,
thanks for your email. Unfortunately, we have not received a claim with your email address. Please retry.
normal midir bir sorun mu var

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Bizde de ID var ama sorgulayamıyoruz ki, her türlü mail atıyoruz. Öyle cevap geliyor. ID sorgulama yerini bilen var mı?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
m
Bizde de ID var ama sorgulayamıyoruz ki, her türlü mail atıyoruz. Öyle cevap geliyor. ID sorgulama yerini bilen var mı?
mail attım gelen cevap bu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz mail attığınızda size de mi bu cevabı veriyorlar @cengizovic

@cengizovic

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
m

mail attım gelen cevap bu zaten

siz mail attığınızda size de mi bu cevabı veriyorlar @cengizovic

@cengizovic
Yok öyle gelmedi bana. Bir daha at. Hesabın ve kaydettiğin ürünün seri numarasını falan at adamlara öyle dene bi.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok öyle gelmedi bana. Bir daha at. Hesabın ve kaydettiğin ürünün seri numarasını falan at adamlara öyle dene bi.
offf neden ya neden neden benim başıma geliyor hep bunlar keşke daha önceden araştırsaydım :(

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Biraz sabır işi bu. Eninde sonunda yatıracaklar.
ya id olsa yada mail attığım zaman olumlu bir yanıot alabilsem dert etmeyeceğim ama ne id var ne adamlar sizinki gibi bir yanıt veriyor tekrar deneyin kayıt bulunamadı diyor :(

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
ya id olsa yada mail attığım zaman olumlu bir yanıot alabilsem dert etmeyeceğim ama ne id var ne adamlar sizinki gibi bir yanıt veriyor tekrar deneyin kayıt bulunamadı diyor :(
Seri numarasıyla da alakalı. Sen maille ben bu seri numarasıyla casback e başvurdum. İd vermediler falan de. Güzel türkçe ile ifade et. Onlarda translate ile yanıt veriyor. Ekran görüntüleri falan at. Bir de öyle dene.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Seri numarasıyla da alakalı. Sen maille ben bu seri numarasıyla casback e başvurdum. İd vermediler falan de. Güzel türkçe ile ifade et. Onlarda translate ile yanıt veriyor. Ekran görüntüleri falan at. Bir de öyle dene.
tamam inşallah olumlu bir yanıt alırım

ama ayın 1 inde yazdığım türkçe maili yanıtlamadılar ayın 3 ünde yazdığım ingilizce maili yanıtladılar ben en iyi ingilizce yazayım

Scuderia.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkcan Nalçakan
merhaba ben sorgulama yapmıştım mail atarak ve bu gün bana şöyle bir mail geldi
Hello,
thanks for your email. Unfortunately, we have not received a claim with your email address. Please retry.
normal midir bir sorun mu var
Yok böyle değil 90 gün içinde ödemeniz yapılacaktır demişlerdi bana. Talebi birdaha iletin bence.

Beyefendi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan efendioğlu
Paranız yattı mı sizin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular