merhaba ben sorgulama yapmıştım mail atarak ve bu gün bana şöyle bir mail geldiBanada id verilmişti ama bir türlü sorgulayamamıştım. 2 ay gibi bir sürede geri ödeme almıştım bu arada.
mail attım gelen cevap bu zatenBizde de ID var ama sorgulayamıyoruz ki, her türlü mail atıyoruz. Öyle cevap geliyor. ID sorgulama yerini bilen var mı?
Yok öyle gelmedi bana. Bir daha at. Hesabın ve kaydettiğin ürünün seri numarasını falan at adamlara öyle dene bi.m
mail attım gelen cevap bu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz mail attığınızda size de mi bu cevabı veriyorlar @cengizovic
Mesaj otomatik birleştirildi:
@cengizovic
offf neden ya neden neden benim başıma geliyor hep bunlar keşke daha önceden araştırsaydımYok öyle gelmedi bana. Bir daha at. Hesabın ve kaydettiğin ürünün seri numarasını falan at adamlara öyle dene bi.
Biraz sabır işi bu. Eninde sonunda yatıracaklar.offf neden ya neden neden benim başıma geliyor hep bunlar keşke daha önceden araştırsaydım![]()
ya id olsa yada mail attığım zaman olumlu bir yanıot alabilsem dert etmeyeceğim ama ne id var ne adamlar sizinki gibi bir yanıt veriyor tekrar deneyin kayıt bulunamadı diyorBiraz sabır işi bu. Eninde sonunda yatıracaklar.
Seri numarasıyla da alakalı. Sen maille ben bu seri numarasıyla casback e başvurdum. İd vermediler falan de. Güzel türkçe ile ifade et. Onlarda translate ile yanıt veriyor. Ekran görüntüleri falan at. Bir de öyle dene.ya id olsa yada mail attığım zaman olumlu bir yanıot alabilsem dert etmeyeceğim ama ne id var ne adamlar sizinki gibi bir yanıt veriyor tekrar deneyin kayıt bulunamadı diyor![]()
tamam inşallah olumlu bir yanıt alırımSeri numarasıyla da alakalı. Sen maille ben bu seri numarasıyla casback e başvurdum. İd vermediler falan de. Güzel türkçe ile ifade et. Onlarda translate ile yanıt veriyor. Ekran görüntüleri falan at. Bir de öyle dene.
ama ayın 1 inde yazdığım türkçe maili yanıtlamadılar ayın 3 ünde yazdığım ingilizce maili yanıtladılar ben en iyi ingilizce yazayımSeri numarasıyla da alakalı. Sen maille ben bu seri numarasıyla casback e başvurdum. İd vermediler falan de. Güzel türkçe ile ifade et. Onlarda translate ile yanıt veriyor. Ekran görüntüleri falan at. Bir de öyle dene.
Yok böyle değil 90 gün içinde ödemeniz yapılacaktır demişlerdi bana. Talebi birdaha iletin bence.merhaba ben sorgulama yapmıştım mail atarak ve bu gün bana şöyle bir mail geldi
Hello,
thanks for your email. Unfortunately, we have not received a claim with your email address. Please retry.
normal midir bir sorun mu var