Neler Yeni

ASUS Cashback kampanyası nasıl kullanılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Merhabalar ben bugün ASUS ROG STRİX SCOPE TKL NX model klavyeyi aldım ve asus cashback kampanyasından yararlanmak istiyorum 1 görselde (fatura kanıtı sayfa 1) kısmına hepsiburada nın mail üzerinden gönderdiği faturayı koydum, fatura numaraları kısmınada 2. görselde daire içindeki numarayı yazdım başka yapmam gereken bir şey varmı bu şekilde onaylayım mı yardımcı olursanız sevinirim. resim_2023-04-12_234047159.pngresim_2023-04-12_234639756.png

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
Merhabalar ben bugün ASUS ROG STRİX SCOPE TKL NX model klavyeyi aldım ve asus cashback kampanyasından yararlanmak istiyorum 1 görselde (fatura kanıtı sayfa 1) kısmına hepsiburada nın mail üzerinden gönderdiği faturayı koydum, fatura numaraları kısmınada 2. görselde daire içindeki numarayı yazdım başka yapmam gereken bir şey varmı bu şekilde onaylayım mı yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kutunun üstünde kod var onu yazmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutunun üstünde kod var onu yazmak lazım
Hallettim hocam onaylandı hatta. Asusa mail göndermek süreci hızlandırır diyorlar maile ne yazmam gerekiyor birde ingilizcemi türkçemi yazmalıyım?

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ercan AKCAN
Mail çoğu zaman işe yaramıyor ve 90 gün bekletiyorlar. İyi ihtimal mail ile 50-60 gün.

Top Bottom