Asus cashback summer kampanyası geri ödemeME sorunu

Expuls0

80+
Reaksiyon skoru
0
Temmuz sonu aldığım ekran kartı için henüz bi geri dönüş olmadı. Bazı arkadaşlar en geç 3 ay dedi ama oda bitti gitti. 3 ay önce alcağım 1.5k para şimdi oldu 100 lira,onuda geç ne olursa olsun yinede para gönderilmedi ve Asus sitesinde ödül kontrolüde yapılmıyor. Biz donanım arşive güvenip bu kampanyaya katıldık. Eğer ki yoksa böyle bi geri dönüş boşa adınızı kirlettirmeyin bu firmalara...

Donanım arşivine güvenip almak mı? Burası hiçbir şeye kefil olmuyor dostum. Benimde ürünümün ücreti gelmedi firmanın sorunu. Bir daha Asus Cash e katılmam olur biter.

Asus sitesinde ödül kontrolü yapılıyor, senin yapamıyor olman öyle bir şey olmadığı anlamına gelmez.
Foruma yazıp firma karalamaya çalışacağına onlara mail atmayı denedin mi?
Bu tavırla nereye varmayı planlıyorsun merak ettim :D

Ben USB-AC58 aldım ve cashback geldi dostum. Aldıgın ekran kartına summercashback varsa mail atarak ulasabilirsin.

Ben aldım bir çok arkadaşta aldı durduk yere markaları kötülemeyelim. Gidip betaplustan aldıysanız bilemem.

Donanım arşivine güvenip almak mı? Burası hiçbir şeye kefil olmuyor dostum. Benimde ürünümün ücreti gelmedi firmanın sorunu. Bir daha Asus Cash e katılmam olur biter.
Firmaya ön ayak olmak demek adını koymak demektir kardeşim bu kadar net bi durum. Kalkıp kefil oldu demedim zaten dikkatli oku!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım bir çok arkadaşta aldı durduk yere markaları kötülemeyelim. Gidip betaplustan aldıysanız bilemem.
Arkadaşın verdiği linkten işlemleri yaptım. İnsanın zoruna giden,böyle sorunlu bi markanın kampanyasını bize lanse edilmesi. 3 ay dediler yok yanii. Bu kadar olumsuz geri dönüş almış bu firma neden daha kampanyasının reklamı yapılır onu anlamıyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,813
Üyeler
185,169
Son üye
hyperDNA
Geri