Neler Yeni

ASUS DSL-AC750 ve Türknet

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faruk Yılmaz
16 Mayıs'ta D-Smart taahhütüm bitiyor ve İst/Yenibosna'da 35mbit hız vaad eden Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Şuan ki modemim;

VMG3312-B10B ADSL2+ destekliyor. O yüzden DSL-AC750 ile değiştirmeyi planlıyorum. Yanlış/Doğru?

Ekstra: Türknet'e ne zaman başvurmalıyım? 16 Mayıs'ı beklemeli miyim? Başvurduktan ne kadar sonra internete erişebileceğim?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Modem değiştire bilirsin 16 mayısı bekle virüs nedeniyle gecike bilirler 1 haftada yapacaklarına inanıyorum

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Bence bekleme ne kadar erken o kadar iyi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 Mayıs'ta D-Smart taahhütüm bitiyor ve İst/Yenibosna'da 35mbit hız vaad eden Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Şuan ki modemim;

VMG3312-B10B ADSL2+ destekliyor. O yüzden DSL-AC750 ile değiştirmeyi planlıyorum. Yanlış/Doğru?

Ekstra: Türknet'e ne zaman başvurmalıyım? 16 Mayıs'ı beklemeli miyim? Başvurduktan ne kadar sonra internete erişebileceğim?
Bizim arkadaş 2 haftadır bekliyor.

IOTCORE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadem Can
bölgenizde ne tür bir bağlantı var onu öğrenin adls mi vdslmi fibermi bazan yanlışta söyleyebiliyorlar tam emin olmadan almayın vdsl için modem almanız şart başvurun online işleme alınır hemen bu arada taahatünüzün bitmesini beklemeyin şümkü son ay istisna dısıdır direk geçiş yapabilirsiniz bağlantınız kopmadan

rcpdkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Recep
Kardeşim abonelik başlatırken bu kodu verirsen 1 ay bedava internet kazanırsın. JXH92QR60YOM ayrıca bağlantında bir sorun veya gecikme olursa özelden bana sorarsan yardımcı olurum.

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faruk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bölgenizde ne tür bir bağlantı var onu öğrenin adls mi vdslmi fibermi bazan yanlışta söyleyebiliyorlar tam emin olmadan almayın vdsl için modem almanız şart başvurun online işleme alınır hemen bu arada taahatünüzün bitmesini beklemeyin şümkü son ay istisna dısıdır direk geçiş yapabilirsiniz bağlantınız kopmadan
Daha önce bir arıza kaydı oluşturmuştum hızla ilgili ve TT destekten gelip baktılar. Binaya kadar 35mbit hız geliyor kendi gözlerimle de gördüm cihazda. 2 ila 6 mbit hız alıyordum bina kabloları kötü olduğu için 24mbitlik anlaşmada. Kabloları Cat6 ile değiştirdik şuan 16'yı geçmiyor. Türknet'in altyapı sorgulamasında adsl ise 16mbiti geçemez ibaresinden dolayı vdsl modem arayışına geçtim. Ek olarak şuan son ayın 1. günündeyim. Türknet'e başvuru gerçekleştirirsem bir sıkıntı olmayacaksa hemen yapacağım. Üstteki 'Bizim arkadaş 2 haftadır bekliyor.' cümlesi korkuttu beni. Şu günlerde internetsiz olmuyor..

IOTCORE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadem Can
hayır hayır bende dsmart abonesiydim son 1 ay kala direk geçiş yaptım kesintide olmadı ayrıca şu an kullandığın adsl hattını direk vdls alırlar benimde öyle oldu sıkıntı çıkmaz zaten hali hazırda portunda var elinde online başvuru yap geç sonraya kalırsan portlar dolabilir açıkta kalırsın ayrıca şu gunde adslde bir iyi seçenek haline geldi siz geçin 16 da olsa alın sıkıntı olmaz

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Bulunduğunuz bölgeye göre gecikme yaşanır. Gecikmenin asıl sebebi Türk Telekom'dur. Bağlantıyı onlar sağlıyor. Ben Türk Telekom'un yüzünden iki kez Superonline aboneliğine başvurdum, abone olamadım. Aboneliğimi iptal etmişler, genel merkezin haberi yok. :)

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faruk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır hayır bende dsmart abonesiydim son 1 ay kala direk geçiş yaptım kesintide olmadı ayrıca şu an kullandığın adsl hattını direk vdls alırlar benimde öyle oldu sıkıntı çıkmaz zaten hali hazırda portunda var elinde online başvuru yap geç sonraya kalırsan portlar dolabilir açıkta kalırsın ayrıca şu gunde adslde bir iyi seçenek haline geldi siz geçin 16 da olsa alın sıkıntı olmaz
Teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulunduğunuz bölgeye göre gecikme yaşanır. Gecikmenin asıl sebebi Türk Telekom'dur. Bağlantıyı onlar sağlıyor. Ben Türk Telekom'un yüzünden iki kez Superonline aboneliğine başvurdum, abone olamadım. Aboneliğimi iptal etmişler, genel merkezin haberi yok. :)
Anladım tamamdır (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,587
Üyeler
165,557
Son üye