Neler Yeni

ASUS Dsl Sabit yanmıyor

hyphan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Fatih
Instagram
ahmetfatih0
Steam
hyphan
Merhaba türknet internetim var asus dnsl n16 modemim var ve 1 haftadır dsl ışığı sabit yanmıyor
Arıza kaydı oluşturuyorum eve gelen ekipler altyapıda skıntı olmadığını modemin bozuk olduğunu söylüyor
Modemi başka bi türk net kullanan arkadaşımda deniyorum çalışıyor genede gittim modem aldım bu modemdede dsl yanıp sönüyor
Evde 1 2 haftadır bu sebebten internet yok ve 3 kere eve ekipler gelmesine rağmen 3 ündede aynı şeyi söylediler
Dışardan gelen kabloya bi cihaz bağlıyor deyerler normal alt yapi sağlam sorun modemde diyip geri gidiyor
Fakat sorun modemde olması imkansız yeni aldıgımda eski kullandigim modemide denedim sağlam ne yapmam gerekiyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bendede öyleydi. Telefon hattını kontrol edip yaptılar şuan düzeldi.

hyphan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Fatih
Instagram
ahmetfatih0
Steam
hyphan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrol etmiyorlar hattın sağlam diyorlar dalga gecer gibi abi modem sağlam başka sevenek yok diyorum sen bilmiyorsun diyor adamı dövücem en son abi neden insanlar işini hakkı ile yapmıyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kontrol etmiyorlar hattın sağlam diyorlar dalga gecer gibi abi modem sağlam başka sevenek yok diyorum sen bilmiyorsun diyor adamı dövücem en son abi neden insanlar işini hakkı ile yapmıyor
DSL Işığının anlamını bilmiyorsunuz galiba. DSL Telefon hattı üzerinden bağlandığında yanar. Telefoa gelen Hatlarda/kablolarda sıkıntı var yüksek ihtimalle.

hyphan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Fatih
Instagram
ahmetfatih0
Steam
hyphan
Reis olabilir benim modemde açınca krulum yapilmamiş ise dsl sabit yaniyor normalde kurulum yapiyorum internette geliyor ama şu an yanıp sönüyor ve kurulum ekranında dsl led off yada wait for init(dsl led flashing) yazıyor 15sn ara ile ve krulum yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama benim sorum acaba adamlar 3 kere gelip yapamayınca dedim acaba modemin ayarlarından birseymi ayatlamam lazım bilen varsa yazabilir

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
kardeşim sıkıntı türknette değil çok büyük ihtimal sıkıntı ya dedikleri gibi modemde. Kısa sürede başkasında kullanarak anlayamazsın bunu. Yada senin dairene gelen kabloda. Eğer ki apartman ise yani apartmana kadar düzgün geliyor. senin evine gelirken sıkıntı yaşıyor. Genelde bu tür sorunlarda %90 bu ikisinden birisidir

hyphan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Fatih
Instagram
ahmetfatih0
Steam
hyphan
Apartman deyil bahçeli ev ve direk telefon direğinden geliyor modemde skıntı olması imkansız yeni sıfır modem aldım ondada aynı sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,595
Üyeler
159,942
Son üye
Quarentin
Top Bottom