Aperius
80+
Merhaba arkadaşlar, zamanında bilen bilir bir ekran kartı yakaladım 2000 liraya Asus Dual 1660 Ti. Evet o sıkıntılı olandan. Sıkıntısından haberim yoktu ilk çıktığı sıralar aldım zaten. Neyse iyi kötü kullanmaya başladım memnun sayılırdım sıcaklık değerlerinden ama bugünlerde Black Desert oynamaya başladım ve haliyle elimde böyle bir kart varken Remastered modda oynamak istedim. Oynatıyor çünkü, 65-75 fps alıyorum yani. Şimdi ama dediğim kısma tekrar dönecek olursak sorun şu ki 85 derecelerde bazen 87 derecelerde oynuyorum ve aşırı derecede rahatsızım bu durumdan. Sadece sıcaklık değerlerini gördüğümden de değil. Bir ara ekran kartı driverı devre dışı mı kaldı ne olduysa oyun kapandı ve bir daha da açamadım restart atana kadar. Hadi dedim olur. Bugün yine oyundayım, bu sefer de mavi ekran vermesin mi. Memory management diye bir mavi ekran aldım. Aga bende ip koptu o mavi ekranı alınca. Kafaya koydum ben değiştircem bu kartı. Gerekirse palit gerekirse inno3d hatta ve hatta galax almayı bile düşünür vaziyetteyim. Bıktım ben bu kartın sorunlarından artık. Aga bir kart aldık oyun oynamak için ama oyun oynatmıyor kart stresten sıcaklıktan ya. Ne yapayım ben bu kartı var mı önerisi olan? Satsam kaça gider takas etsem kim alır bunu? Kasa içi soğutma iyi sayılmaz, yeni kasa alıp deneyeyim diyorum ama değer mi bilmiyorum. Kasada bi tane fan var o da tahliye fanı. Sizce ben 500 hadi en fazla 600 lira civarında bir kasa alsam, bu 85 derece kaça kadar iner veya sorunlar çözülür mü? Asusla iletişime geçip mağduriyet yaşadığımı söylesem evoyla falan değiştirirler mi? Artık paranoyak oldum bildiğiniz kartta sıkıntı var mı yok mu diğer parçalar ne alemde onlar da zarar görüyor mu diye düşünmekten.