Google'a bottle neck calculator yazarsanız istediğiniz işlemci ile ekran kartını eşleştirip darboğaz hakkında fikir edinebilirsiniz.Asus dual 4060 ryzen 7 8700f dar boğaz yaparmı? Sıkıntı yaşarmıyım
Sistem topluyorum 4060 ve ryzen 7 8700f düşünüyorum dar boğaz yaparım bilmiyorum ana kart olarakta asus prime B650M
yok yaşamazsın ama 7500f varken onu almamalısınAsus dual 4060 ryzen 7 8700f dar boğaz yaparmı? Sıkıntı yaşarmıyım
Sistem topluyorum 4060 ve ryzen 7 8700f düşünüyorum dar boğaz yaparım bilmiyorum ana kart olarakta asus prime B650M
O siteler doğruluğu yansıtmıyor. Sentetik testlere göre hareket edilmeli.Google'a bottle neck calculator yazarsanız istediğiniz işlemci ile ekran kartını eşleştirip darboğaz durumuna bakabilirsiniz.
O siteler darboğaz ihtimali 0 olan sisteme bile darboğaz yapar olarak gösteriyor. İnstagramdan öğrendiğiniz siteler hakkında bilgi sahibi değilseniz forumda paylaşmayın.Google'a bottle neck calculator yazarsanız istediğiniz işlemci ile ekran kartını eşleştirip darboğaz durumuna bakabilirsiniz.
Forumda yeniyken bunu agresif bir şekilde söylemeniz cidden garip tabii ki yüzde yüz doğru gösteremez ama en azından bir fikir sahibi olabilirsiniz ve ayrıca arkadaşın sorusuna yanıt bile vermemişsiniz çok biliyorsanız cevap verebilirdiniz iyi forumlar.O siteler darboğaz ihtimali 0 olan sisteme bile darboğaz yapar olarak gösteriyor. İnstagramdan öğrendiğiniz siteler hakkında bilgi sahibi değilseniz forumda paylaşmayın.
İnsanımız gerginliğini her yerde yansıtmadan duramıyor hocam kusura bakmayın. Onlar şimdi haklısınız demek yerine muhtemelen üste çıkacaktır bir de aldırış etmeyin.Forumda yeniyken bunu agresif bir şekilde söylemeniz cidden garip tabii ki yüzde yüz doğru gösteremez ama en azından bir fikir sahibi olabilirsiniz ve ayrıca arkadaşın sorusuna yanıt bile vermemişsiniz çok biliyorsanız cevap verebilirdiniz iyi forumlar.
Forumda yeni olduğum az mesaj yazmama veya kayıt olma tarihime bakarak mı anlaşılıyor?Forumda yeniyken bunu agresif bir şekilde söylemeniz cidden garip tabii ki yüzde yüz doğru gösteremez ama en azından bir fikir sahibi olabilirsiniz ve ayrıca arkadaşın sorusuna yanıt bile vermemişsiniz çok biliyorsanız cevap verebilirdiniz iyi forumlar.
Yav site herseye darbofaz yapar diyoGoogle'a bottle neck calculator yazarsanız istediğiniz işlemci ile ekran kartını eşleştirip darboğaz durumuna bakabilirsiniz.
Söylediğiniz de yanlış yok hocam. İfade ediş tarzınız yanlış sadece. Agresif değilim diyorsunuz ama yazdığınız mesajda bariz bi agresiflik ve küçük düşürücü bi itham var.Forumda yeni olduğum az mesaj yazmama veya kayıt olma tarihime bakarak mı anlaşılıyor?O sistem darboğaz yapmaz, bu arada o siteler fikir dahi vermiyor bence. Yaptığım agresiflik değil. Her bu şekilde konu açıldığında sizin gibi birisi gelip aynı siteyi atıyor.
Edit: Çok komik bir şey yazdım galiba arkadaş gülücük atıp duruyor.
Bunda küçük düşürücü bir şey yok ki. Arkadaş bu siteyi instagram veya herhangi biryerden öğrenmiş belli ki. Doğru çalışıtığını düşünüyor veya araştırmadan forumda paylaşıyor. Benim yaptığım bir sitem ve uyarı sadece. Neyse konu tartışma konusuna dönüşüyor en iyisi devam etmemek, boşuna kirletmeyelim burayı. İyi forumlar.Söylediğiniz de yanlış yok hocam. İfade ediş tarzınız yanlış sadece. Agresif değilim diyorsunuz ama yazdığınız mesajda bariz bi agresiflik ve küçük düşürücü bi itham var.
Dediğiniz gibi olsun. Uzatmamak adına bende yorum yapmayacağım. Sizede iyi forumlar.Bunda küçük düşürücü bir şey yok ki. Arkadaş bu siteyi instagram veya herhangi biryerden öğrenmiş belli ki. Doğru çalışıtığını düşünüyor veya araştırmadan forumda paylaşıyor. Benim yaptığım bir sitem ve uyarı sadece. Neyse konu tartışma konusuna dönüşüyor en iyisi devam etmemek, boşuna kirletmeyelim burayı. İyi forumlar.