Neler Yeni

Asus Dual 4060 ve Ryzen 7 8700F Uyumu

XbRYü

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Baran Yücel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar vb elektronik

Asus dual 4060 ryzen 7 8700f dar boğaz yaparmı? Sıkıntı yaşarmıyım​

Sistem topluyorum 4060 ve ryzen 7 8700f düşünüyorum dar boğaz yaparım bilmiyorum ana kart olarakta asus prime B650M

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Bilal Cihan

Sistem topluyorum 4060 ve ryzen 7 8700f düşünüyorum dar boğaz yaparım bilmiyorum ana kart olarakta asus prime B650M
Google'a bottle neck calculator yazarsanız istediğiniz işlemci ile ekran kartını eşleştirip darboğaz hakkında fikir edinebilirsiniz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Barış Seyhan
Google'a bottle neck calculator yazarsanız istediğiniz işlemci ile ekran kartını eşleştirip darboğaz durumuna bakabilirsiniz.
O siteler darboğaz ihtimali 0 olan sisteme bile darboğaz yapar olarak gösteriyor. İnstagramdan öğrendiğiniz siteler hakkında bilgi sahibi değilseniz forumda paylaşmayın.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Bilal Cihan
O siteler darboğaz ihtimali 0 olan sisteme bile darboğaz yapar olarak gösteriyor. İnstagramdan öğrendiğiniz siteler hakkında bilgi sahibi değilseniz forumda paylaşmayın.
Forumda yeniyken bunu agresif bir şekilde söylemeniz cidden garip tabii ki yüzde yüz doğru gösteremez ama en azından bir fikir sahibi olabilirsiniz ve ayrıca arkadaşın sorusuna yanıt bile vermemişsiniz çok biliyorsanız cevap verebilirdiniz iyi forumlar.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Arif
Forumda yeniyken bunu agresif bir şekilde söylemeniz cidden garip tabii ki yüzde yüz doğru gösteremez ama en azından bir fikir sahibi olabilirsiniz ve ayrıca arkadaşın sorusuna yanıt bile vermemişsiniz çok biliyorsanız cevap verebilirdiniz iyi forumlar.
İnsanımız gerginliğini her yerde yansıtmadan duramıyor hocam kusura bakmayın. Onlar şimdi haklısınız demek yerine muhtemelen üste çıkacaktır bir de aldırış etmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Barış Seyhan
Forumda yeni olduğum az mesaj yazmama veya kayıt olma tarihime bakarak mı anlaşılıyor? :) O sistem darboğaz yapmaz, bu arada o siteler fikir dahi vermiyor bence. Yaptığım agresiflik değil. Her bu şekilde konu açıldığında sizin gibi birisi gelip aynı siteyi atıyor.
Edit: Çok komik bir şey yazdım galiba arkadaş gülücük atıp duruyor.

Son düzenleme:

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
adem
Google'a bottle neck calculator yazarsanız istediğiniz işlemci ile ekran kartını eşleştirip darboğaz durumuna bakabilirsiniz.
Yav site herseye darbofaz yapar diyo
Ne yaptıysam 4060 5 5600x, 4060 ti 5 7500f , 4060 ti 5 7600x herseyde darbogaz gosterdı

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Arif
Forumda yeni olduğum az mesaj yazmama veya kayıt olma tarihime bakarak mı anlaşılıyor? :) O sistem darboğaz yapmaz, bu arada o siteler fikir dahi vermiyor bence. Yaptığım agresiflik değil. Her bu şekilde konu açıldığında sizin gibi birisi gelip aynı siteyi atıyor.
Edit: Çok komik bir şey yazdım galiba arkadaş gülücük atıp duruyor.
Söylediğiniz de yanlış yok hocam. İfade ediş tarzınız yanlış sadece. Agresif değilim diyorsunuz ama yazdığınız mesajda bariz bi agresiflik ve küçük düşürücü bi itham var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Barış Seyhan
Söylediğiniz de yanlış yok hocam. İfade ediş tarzınız yanlış sadece. Agresif değilim diyorsunuz ama yazdığınız mesajda bariz bi agresiflik ve küçük düşürücü bi itham var.
Bunda küçük düşürücü bir şey yok ki. Arkadaş bu siteyi instagram veya herhangi biryerden öğrenmiş belli ki. Doğru çalışıtığını düşünüyor veya araştırmadan forumda paylaşıyor. Benim yaptığım bir sitem ve uyarı sadece. Neyse konu tartışma konusuna dönüşüyor en iyisi devam etmemek, boşuna kirletmeyelim burayı. İyi forumlar.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Arif
Bunda küçük düşürücü bir şey yok ki. Arkadaş bu siteyi instagram veya herhangi biryerden öğrenmiş belli ki. Doğru çalışıtığını düşünüyor veya araştırmadan forumda paylaşıyor. Benim yaptığım bir sitem ve uyarı sadece. Neyse konu tartışma konusuna dönüşüyor en iyisi devam etmemek, boşuna kirletmeyelim burayı. İyi forumlar.
Dediğiniz gibi olsun. Uzatmamak adına bende yorum yapmayacağım. Sizede iyi forumlar.

XbRYü

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Baran Yücel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar vb elektronik

Hocam kavga etmeyelim

Top Bottom