Daha ne kadar düşük olabilir ki ? Normal dereceler.boşta bazen 50 55 derede çalısıyor normalmi ? furmark falan sorucak olursanızda teste max sıcdaklık 72 derece.
gayet iyi dereceler hotstop kaç ve kaç fan devrinde oda önemli ama gayet normal gözüküyorne bilim 39 40 küsürlerde geziyor bazı videolarda
çıkıyor stres testi olarak başalt performans değil yazar o hotstop fan devri fln yalnız bi 10dk kadar bekle doğru sonuçlar için sonra ss at 8x msaada aç ama dediğim gibi normal gözüküyorfan devrine nerden bakıyoz hocam oda furmarkta çıkıyormu
Benim boşta rx7900 gre 30 derece şuanboşta bazen 50 55 derede çalısıyor normalmi ? furmark falan sorucak olursanızda teste max sıcdaklık 72 derece.
çıkıyor stres testi olarak başalt performans değil yazar o hotstop fan devri fln yalnız bi 10dk kadar bekle doğru sonuçlar için sonra ss at 8x msaada aç ama dediğim gibi normal gözüküyor
ss gözükmüyor ama 10dk yap zaten ortalama bi değer çıkar sorun olmazbu ayarlar doğrumu
Benim boşta rx7900 gre 30 derece şuan
çıkıyor stres testi olarak başalt performans değil yazar o hotstop fan devri fln yalnız bi 10dk kadar bekle doğru sonuçlar için sonra ss at 8x msaada aç ama dediğim gibi normal gözüküyor
Max 72 hotstop 85 derece fan kullanımı %70 di bencede bi sorun yok ama bosta biraz fazla geldi bana 50 55 dereceler herzaman görmüyor bu dereceleri ama bazende dikkatimi çektiği için sordum burda teşekkür ederim..ss gözükmüyor ama 10dk yap zaten ortalama bi değer çıkar sorun olmaz