Neler Yeni

Asus Dual rx 6700 Xt nin Msi markasında muadili nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Vatan bilgisayardan 19 mayıs indirimlerinde asus dual rx 6700 xt modelini 5,294 tl den aldım fiyatlandırma hatası vs dediler paramı geri verdiler thh ye gittim kazandım şimdi eşimi aramışlar elimizde ekran kartının o modeli yok muadilini verelim demişler ellerinde bulunan rx6700 xt serisinde bulunan kartlar aşşağıdaki linke koycam sizce muadili aşşağıdaki ekran kartlarında hangisi yardımcı olurmusunuz.

Link:

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Gigabyte 3 fanlı olan model

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar adamlar bana bunlardan 1 tanesini seç diye sormadı sadece merak ediyorum hangisi benim ekran kartının muadili diye daha kötüsünü önerirseler kazıklanmayayım diye

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,327
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
MSI'ın RX 6700 XT serisi pek iyi değil. Gaming X modeli bile en zayıf modellerden diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
O zaman Asus dual serisi temin etmelerini isticem nerden buluyorsalar bulsunlar bulamazlarsa 6750 xt temin etsinler

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Vatan bilgisayardan 19 mayıs indirimlerinde asus dual rx 6700 xt modelini 5,294 TL den aldım fiyatlandırma hatası vs dediler paramı geri verdiler thh ye gittim kazandım şimdi eşimi aramışlar elimizde ekran kartının o modeli yok muadilini verelim demişler ellerinde bulunan rx6700 xt serisinde bulunan kartlar aşşağıdaki linke koycam sizce muadili aşşağıdaki ekran kartlarında hangisi yardımcı olurmusunuz.

Link:
Gigabyte olanı veya Gaming X al. Mech serisini kabul etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Msi mech ekran kartlarıın kronik olarak coil whine sorunu olduğunu okumuştum o yüzden onu önerirlerse kabul etmem zaten gene de merak ettim asus dual serisinin msi daki karşılığı ne diye

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Msi mech ekran kartlarıın kronik olarak coil whine sorunu olduğunu okumuştum o yüzden onu önerirlerse kabul etmem zaten gene de merak ettim asus dual serisinin msi daki karşılığı ne diye
Seri olarak bakarsak karşılığı Mech serisi bu arada. Ama soğutma ve kalite olarak öyle değil işte 😀

Veya 6750XT Dual versinler stokta var o.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Hocam yorumları cevaplama ya da etiketleme yapmazsanız bize bildirim gelmiyor.
Muadil olarak Mech serisi vermesinler yeterli.
MSI AMD kartlarını yapamıyor kısa ve özü bu. Dual serisi ise çok yüksek model değil, Gaming X verebilirler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,327
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gaming X modeli 6700 XT'de pek iyi değil. Dual bile daha iyi işlere imza atıyor diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Seri olarak bakarsak karşılığı Mech serisi bu arada. Ama soğutma ve kalite olarak öyle değil işte 😀

Veya 6750XT Dual versinler stokta var o.
Hocam yorumları cevaplama ya da etiketleme yapmazsanız bize bildirim gelmiyor.
Muadil olarak Mech serisi vermesinler yeterli.
MSI AMD kartlarını yapamıyor kısa ve özü bu. Dual serisi ise çok yüksek model değil, Gaming X verebilirler.
Gaming X modeli 6700 XT'de pek iyi değil. Dual bile daha iyi işlere imza atıyor diyebilirim.
hocam hepinizin cevapları için çok teşekkürler aradıkları zaman satın aldığım ekran kartını temin etmelerini talep edicem tekrardan yorumlarınız için teşekkürler

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
hocam hepinizin cevapları için çok teşekkürler aradıkları zaman satın aldığım ekran kartını temin etmelerini talep edicem tekrardan yorumlarınız için teşekkürler
Muadilini veririz dediklerinde kabul etmezseniz işlem baya uzuyor. Önce hangi kartı verdiklerini öğrenin sonra ona göre davranırsanız.

Top Bottom