Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus G16 İ7 13650HX-RTX 4080 besleyebilir mi ve sizce laptop nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Selim
Teşekkürler peki sizce 57k ya değer bi laptop mu şahsen ben değecegini düşünüyorum malzeme kalitesi olsun soğutma performansı çoğu açıdan başarılı laptoba benziyor araştırmalarima göre de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de aynı şekil düşünüyorum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

60k kadar bütçem var
60k altında 4080 ektan kartlı laptop çok yok diye biliyorum. o yüzden öncelik ekran kartı performansı ise 57k ya alınabilir. her geçen gün fiyatlar artıyor. dolayısı ile ne kadar erken alırsan o kadar kardasın kardeş.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Peki önerebileceginiz bi pc var mıdır hakkını verecek 60k ya kdr en son 70k diyelim
Marka yönünden sıkıntı yaşamak istemiyorsanız tavsiyem HP Omen serisi ve MSİ serileri.
Ama orada da bütün üst seviye cihazlar 330W adaptör ile geldiği için bütün üreticilerde pil konusunda sıkıntı çıkacaktır diye düşünüyorum.
4080 HP omende güzel çalışıyor. Pil azalma durumu hakkında bir şey söylenmemiş.

Yani açıkçası dürüst fikrimi duymak isterseniz laptopa bu kadar para vermek yerine ben olsam 40K ile 4070 bir sistem dizerdim, artan 30K ile ince hafif taşınabilir 3060-4050 lş bir pc alırdım. (Laptopta alacağınız 4080 masaüstü 4070 in yanında gülünç kalır.)
Çünkü Laptoplara bu kadar güçlü donanımı sığdırmak her zaman sorun çıkartıyor. Isınıyor, gürültüsü yoruyor. 2 Ayrı pc yapmak kesinikle daha avantajlı olacaktır.

Barsj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Barış KAYA
Marka yönünden sıkıntı yaşamak istemiyorsanız tavsiyem HP Omen serisi ve MSİ serileri.
Ama orada da bütün üst seviye cihazlar 330W adaptör ile geldiği için bütün üreticilerde pil konusunda sıkıntı çıkacaktır diye düşünüyorum.
4080 HP omende güzel çalışıyor. Pil azalma durumu hakkında bir şey söylenmemiş.

Yani açıkçası dürüst fikrimi duymak isterseniz laptopa bu kadar para vermek yerine ben olsam 40K ile 4070 bir sistem dizerdim, artan 30K ile ince hafif taşınabilir 3060-4050 lş bir pc alırdım. (Laptopta alacağınız 4080 masaüstü 4070 in yanında gülünç kalır.)
Çünkü Laptoplara bu kadar güçlü donanımı sığdırmak her zaman sorun çıkartıyor. Isınıyor, gürültüsü yoruyor. 2 Ayrı pc yapmak kesinikle daha avantajlı olacaktır.
Öneriniz için teşekkürler fazlasıyla haklısınız çok iyi bir öneri

Barsj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Barış KAYA
@HmzaY 330w daki pil sorunu olarak dediğiniz tükenme tam olarak hangi durum aklıma takıldı da soraym dedim

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

HmzaY

80+ Gold
Dahası