AK47
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 761
- İsim
- Yılmazhan Yıldız
Selamlar arakdaşlar, öncelikle herkesin bayramını kutlar iyi bayramlar dilerim. Bazı arkadaşlar görmüştür ki yaklaşık bir buçuk aydır laptop piyasasını kovalıyorum ve bilgisayar bulmaya çalışıyorum. İlk başlarda bütçem 5500 TL'di fakat bir şekilde tam olarak istediğim bilgisayarı bulduğumu düşündüm ve 6400TL'ye yükselttim. Özellikleri gayet hoşuma gitti aşağıya ürünün resimlerini ve özelliklerini bırakacağım henüz ön siparişte. Bugün ön siparişimi veriyorum.
Not: Masaüstü daha iyi olur diyecek arkadaşlara önceden bir açıklama yapayım. Ryzen 5 2500x ve rx570'li bir masaüstü sistemim var zaten arkadaşlar donanım arşivi'nin G2 sistemi belki hatırlayanlarınız vardır. Laptop almamın sebebi üniversite okuduğum için ve zaten benden sonra kardeşim üniversiteye başlayacağı için laptop ona kalacak.
Not2: Bu arada depolama benim için çok önemli değil aktif olarak lol csgo ve valorant oynuyorum sadece depolama kısmını daha sonra ihtiyacım olursa kendim yükseltebilirim.
Not: Masaüstü daha iyi olur diyecek arkadaşlara önceden bir açıklama yapayım. Ryzen 5 2500x ve rx570'li bir masaüstü sistemim var zaten arkadaşlar donanım arşivi'nin G2 sistemi belki hatırlayanlarınız vardır. Laptop almamın sebebi üniversite okuduğum için ve zaten benden sonra kardeşim üniversiteye başlayacağı için laptop ona kalacak.
Not2: Bu arada depolama benim için çok önemli değil aktif olarak lol csgo ve valorant oynuyorum sadece depolama kısmını daha sonra ihtiyacım olursa kendim yükseltebilirim.