D Direwolf 80+ Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Faruk Eren Tepe 8 Haziran 2023 #1 Anakartım asus prime b 660m-k d4 Asus gt301 marka kasamın ön fanları dönmüyor Yardımcı olursanız sevinirim.
Anakartım asus prime b 660m-k d4 Asus gt301 marka kasamın ön fanları dönmüyor Yardımcı olursanız sevinirim.
Emre_kymk 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2,618 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,216 Konum Balıkesir/Türkiye İsim Ali Emre Kaymak İlgilendiği Kategoriler bilgisayar, oyun Instagram emrekymk_10 8 Haziran 2023 #2 fanların güç kabloları takılı mı ?
D Direwolf 80+ Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Faruk Eren Tepe 8 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emre_kymk yazmış: fanların güç kabloları takılı mı ? Devamı için tıklayın... Sorunu çözdüm Kasanın arkasını açıp fan kablolarını takip ettim 4 adet giriş vardı birine takılıydı ama çalışmıyordu çıkarıp diğerine taktım sorun çözüldü teşekkür ederim.
Emre_kymk yazmış: fanların güç kabloları takılı mı ? Devamı için tıklayın... Sorunu çözdüm Kasanın arkasını açıp fan kablolarını takip ettim 4 adet giriş vardı birine takılıydı ama çalışmıyordu çıkarıp diğerine taktım sorun çözüldü teşekkür ederim.