ASUS H1 GAMİNG WİRELLES - HYPERX CLOUD III WİRELLES

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Hali hazırda cloud 3 ü 4500 civarı fiyata sipariş verdim ama bass konusundan sorunları olduğunu okudum 3bin tl ye asus h1 wirelles de güzel görünüyor sadece mikrofonunun çıkmaması yüzünden tercih etmek istemedim. Halihazırda drop plus kullanıyorum ama artık pedleri soyuldu typce kablosu bozuldu yedek parça için servise yazdım 800tl gibi bir fiyat verdiler(0 ı 1800tl). Birde ekstra olarakk wirelles rahatlığına geçmek istiyorum 4.5k bandında önerebileceğiniz başka bir kulaklık varmı yoksa cloud 3 ü beklemelimiyim.

İkisi mukayese edilecek cihazlar değil, en yakın rakibi SS nova 5. O da 5.5K civarı satılıyor.
Aktif kullanıyorum şahsi fikrim 4K bandında alınır kullanılır mis gibi.

İkisi mukayese edilecek cihazlar değil, en yakın rakibi SS nova 5. O da 5.5K civarı satılıyor.
Aktif kullanıyorum şahsi fikrim 4K bandında alınır kullanılır mis gibi.
memnun kalmama gibi şansım olmaz o zaman bazi eQ ayarları ile ayarlanabildiği söylenmiş cloud 3 ün sesi ne kadar doğru

ASUS'un oyuncu kulaklığı klasmanında ayrılan tarafı pek yok, iyi de bahsedilmiyor genel olarak. Cloud 3 Wireless beklenebilir.

cloud3 wireless kullanıyorum asusun bunun yanına yaklaşabileceğini sanmıyorum

eQ ayarları ile ayarlanabildiği söylenmiş cloud 3 ün sesi ne kadar doğru
geneli öyle yapıyor fakat ben full CS2 oynuyorum dtsX modunu aktif edip kullanıyorum sesler gayet iyi.
Genel kullanımda bir şey diyemem ayar gerekebilir denemedim.

geneli öyle yapıyor fakat ben full CS2 oynuyorum dtsX modunu aktif edip kullanıyorum sesler gayet iyi.
Genel kullanımda bir şey diyemem ayar gerekebilir denemedim.
bf 2042 delta force oynuyorum onun harici keyfi bi kaç hikayeli oyun ses kasmak çok ön planda olmasada şarkı dinlerken falan tatmin etmesini isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,333
Üyeler
184,617
Son üye
akanitro14
Geri