Neler Yeni

Asus HD7870 Tamiri ne kadar tutar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melihcem Demir
elimde ASUS HD7870 DİRECT CU2 ghz edition bir ekran kartı var ekran kartım bozuldu muhtemelen chipset hatası ekranda renkli pixeller vardı daha sonra da fişi çekti komple görüntü vermemeye başladı ekran kartını yaptırmak isityorum Mersin de bilindik bir tamirci var mı ?tamiri ne kadar tutar ? tamir edilebilir mi ? download.jpg

yardımcı olursanız sevinirim

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Çip arızası ile 150 200 tutabilir.
Vram arızası da olma ihtimali var, o halde çok fazla masraf çıkabilir, bu yüzden bozuk kartı 100'e satmanızı öneririm.
Belki de girişlerde sorun vardır, eğer düzgün bir tamirci ise çipe dalmadan onu bulabilir ve çok masraf çıkarmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melihcem Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çip arızası ile 150 200 tutabilir.
Vram arızası da olma ihtimali var, o halde çok fazla masraf çıkabilir, bu yüzden bozuk kartı 100'e satmanızı öneririm.
Belki de girişlerde sorun vardır, eğer düzgün bir tamirci ise çipe dalmadan onu bulabilir ve çok masraf çıkarmaz.
satmayı denedim bu ekran kartını ve üzerine 2 tane dvd player 2x2 4gb laptopu ram ve arızalı bir anakart ve işlmeci verdim hepsine beraber maximum 100tl diyince bende vermedim başka bir yere sordum o da max 120 dedi bende satmak yerine belki yaptırırım dedim eger 150-200 tutarsa yaptırmayı düşünebilirim ama ne kadar dayanır o da önemli

Yardımın için teşekkürler

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
satmayı denedim bu ekran kartını ve üzerine 2 tane dvd player 2x2 4gb laptopu ram ve arızalı bir anakart ve işlmeci verdim hepsine beraber maximum 100tl diyince bende vermedim başka bir yere sordum o da max 120 dedi bende satmak yerine belki yaptırırım dedim eger 150-200 tutarsa yaptırmayı düşünebilirim ama ne kadar dayanır o da önemli

Yardımın için teşekkürler
Yaptırıp makul bir fiyata satabilirsiniz. Doğru düzgün bir yere arıza tespiti yaptırın bence.
Bozuk haliyle 100 eder bence.

Top Bottom