Neler Yeni

Asus laptopları neden bu kadar karışık

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Asus laptoplara bakıyorum fakat çok garip bir modelleri var bazen iki farklı model buluyorsunuz fiyatlar farklı her şeyi aynı 2 saat aradım ne fark değil en son küçük yazıların içinde buldum pil boyutları farklıymış. Bunun gibi bir laptop un onlarca farklı versiyonu var. Öncelikle 500gb 1tb 2tb ssd seçenekleri var. Ram olarak 16 32 64 olarak seçenekleri var monitör olarak 144hz var 240hz 300hz olmak üzere ve bunların farklı gecikme süreli farklı renk değerli olanları var daha sonra aynı laptop un 5. nesi ryzen işlmecili 3060 3070 versiyonu 4. nesil reyzen gtx 1650ti 3050 3050ti derken Tek bir kasada aynı görüntüde. pil seçenekleri klavye seçeneklerini saymıyorum. Onlarca değil yüzlerce farklı model var insan içinde boğuluyor.
Kendi sitesine giriyorsunuz. istediğiniz özellikleri filtreliyorum 2-3 farklı modele düşüyor seçenekler birçok seçenek zaten piyasada yok. piyasada olanlaradan birinde nereden alabilirim diye seçeneğe tıklıyorum. Bana 10 farklı hepsiburada seçeneği çıkıyorum diyorum herhalde ram ve depolama farklı olanlar diye düşünüyorum. Birine tıklıyorum ben rtx3060 seçmiştim bana 3070 li bilgisyarı gösteriyor. diğeri 3050ti lı açıyor. Kısaca buradan asus yetkililerine sesleniyorum. Öncelikle piyasada olmayan cihazları orada göstermek bir marifet değil bende bir site açarım 3090 12 nesil laptoplarım var derim resim koyarım.
İkinci olarak şu filtreleme seçenkeleri düzgün çalışmıyor öncelikle çok karışık ve linkler doğru değil. Filtreleme yerine tek bir bilgisayar koyup özelleştirme konfigratör gibi bir şey koyun bari rahat rahat bilgisayar seçelim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
1 ay internetten uzak durmanızı öneririm.

Top Bottom