Neler Yeni

asus/msi/monster arasında kaldım yardım

Elmreynus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre Akyol
arkadaşlar sa ben şu an mimarlık okuyorum ve bi bilgisayara ihtiyacım var. ama o kadar saçma bi fiyatlandırma şekli var ki aklım durdu 2 gündür. en performanslısını alıp geçmem gerekirken ben f/p aramadığımı fark ettim yani benim için markası da malzeme kalitesi de adam gibi olsun istiyorum şimdi bu bağlamda aklımdaki 3 pc’den biri asus rog strix g15 biri msi katana gf66 biri de monster tulpar v23.3.2 bu 3 pc de 30k sadece monsterda ram ve depolama arttırma seçeneği yüzünden 1800’lük artı fark var. linklerini de bırakıyorum buraya benim istek sırama göre asus(3050 95w) > msi(3060 80w) > monster(4060 75w+25w) bu seçenekler arasında ama performans olarak da bu sıralamanın tam tersi bi değer çıkıyor karşıma. kafayı yicem çok sıkıntı yaşar mıyım asusu alırsam vicdanen de kötü hissediyorum niyeyse en güncel teknolojiyi aynı fiyata alabiliyorken almazsam kazıklanıyormuş gibi hissedecem sanki bi kullananlar bilgisi olanlar vs yardımcı olsun. (ha bi de asusta kamera da yok numpad da çok dert değil ama eksiii)

Son düzenleme:

soul

80+ Silver
hepsi gereğinden phalı ver kalitesiz, soba.
max bütçe nedir ?

Elmreynus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsi gereğinden phalı ver kalitesiz, soba.
max bütçe nedir ?
32k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ohaaaaaa lan şokum şu an nasıl bi piyasa la bu hop düzeltiyorum 45w 4060 çöp benim için ya onun dışında lenovo marka kullanmak da istemiyorum asus msi arasında bi şeyler istiyom kasa kalitesi ve dahası markası çok önemli benim için

Son düzenleme:

ekrem imaro

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,342
Üyeler
172,215
Son üye
Lipton