Asus mu Gamegaraj mı ?

weearsy

80+
Reaksiyon skoru
1
Hangisini almalıyım bütçe 60k ve unreal engine 5 icin alıyorum.
Asus:
Gamegaraj:

gamegaraj.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram daha fazla ssd boyutu normal sonra monitör hz farkı yüksek + olarak işlemcin 1 tık iyi

Asusu al brom, soğutma kalitesi çok iyi. Sadece donanıma bakarak seçenler bu işten anlamıyor.

fazla depolama alanı isteyen bir işse eğer üstüne hdd alabilirsiniz

Asusu al brom, soğutma kalitesi çok iyi. Sadece donanıma bakarak seçenler bu işten anlamıyor.
16GB ram ile unreal engine 5 kalitesini merak ediyorum.

4K fazla vererek daha düşük bir sistem alabilirsiniz :D

fazla depolama alanı isteyen bir işse eğer üstüne hdd alabilirsiniz

16GB ram ile unreal engine 5 kalitesini merak ediyorum.

4K fazla vererek daha düşük bir sistem alabilirsiniz :D
Ram arttırılır brom, soğutma malzemesi upgrade edilir mi? O asus fan bile açmadan nerdeyse tam performans verebiliyor? O game gamegarajın bunu yapabiliyor mu?

Ram arttırılır brom, soğutma malzemesi upgrade edilir mi? O asus fan bile açmadan nerdeyse tam performans verebiliyor? O game gamegarajın bunu yapabiliyor mu?
58K üstüne ram parası mı vericek arkadaş ? Üstüne bu fiyata gidipte soğutması kötü olan bir soğutucu koymazlar :)

58K üstüne ram parası mı vericek arkadaş ? Üstüne bu fiyata gidipte soğutması kötü olan bir soğutucu koymazlar :)
yapmazlar etmezler ile olmuyor dostum gamegarajın kullandığı kasayı msi da kullanıyor giriş orta seviye arası bi kasa

Bunu öneririm kalan parayla da ram ve ssd alabilirsin uğraşamam dersende biraz daha çıkıp alttakini alabilirsin

Son düzenleme:
Ben soğutması kötü demedim, birinin ki iyi birinin ki mükemmel. Aynı segment ürünler değiller. Anlamıyorsan sus bro uzatma ya.

yapmazlar etmezler ile olmuyor dostum gamegarajın kullandığı kasayı msi da kullanıyor giriş orta seviye arası bi kasa

Bunu öneririm kalan parayla da ram ve ssd alabilirsin uğraşamam dersende biraz daha çıkıp alttakini alabilirsin
Bu hp de güzel ancak 17.3 inc 16 sı yok.

Son düzenleme:
Geri