Neler Yeni

Asus mu Monster mi (monitör) ?

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
PUBG varzone benim kasada şuan 32 inç onvo TV takılı onda sayamadım pikselleri görmedim bunda da görmem diye düşünmüştüm ama şimdi Bi kurt düşürdün içime
tv ile karıştırma, ips ve mat ekran daha çok belli eder pikselleri bende özellikle cs oynuyorum arada pubg ve hikayeli oyunlar falan ama bence gereksiz yüksek hz cs ve valo dışındaki oyunlarda ama şöyle bir şey söyleyim pubg de uzak oynadığım için çok belli olmuyor pikseller ama rahatsız olduğum anlarda oluyor bazen ama cs de çok tilt oluyorum bazen 24 inçte bile çok uzak oynuyorsan belki sıkıntı çıkmaz senin için bilemedim

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak

Şunlara da bakabilirsin
Kötü yorumlamışlar direk kalite olarak canlı görmedim hiç deneyimimiz olduk bu ürünlerle
Mesaj otomatik birleştirildi:

tv ile karıştırma, ips ve mat ekran daha çok belli eder pikselleri bende özellikle cs oynuyorum arada PUBG ve hikayeli oyunlar falan ama bence gereksiz yüksek hz cs ve valo dışındaki oyunlarda ama şöyle bir şey söyleyim PUBG de uzak oynadığım için çok belli olmuyor pikseller ama rahatsız olduğum anlarda oluyor bazen ama cs de çok tilt oluyorum bazen 24 inçte bile çok uzak oynuyorsan belki sıkıntı çıkmaz senin için bilemedim
Aslında normal mesafe bence 40 cm en yakındır aramdaki mesafe

tv ile karıştırma, ips ve mat ekran daha çok belli eder pikselleri bende özellikle cs oynuyorum arada PUBG ve hikayeli oyunlar falan ama bence gereksiz yüksek hz cs ve valo dışındaki oyunlarda ama şöyle bir şey söyleyim PUBG de uzak oynadığım için çok belli olmuyor pikseller ama rahatsız olduğum anlarda oluyor bazen ama cs de çok tilt oluyorum bazen 24 inçte bile çok uzak oynuyorsan belki sıkıntı çıkmaz senin için bilemedim
Yerinde gördüm dibine kadar girdim pa eli kaliteli diywmi bilmiyorum öyle gözüküyordu pikseller

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Aslında normal mesafe bence 40 cm en yakındır aramdaki mesafe

Yerinde gördüm dibine kadar girdim pa eli kaliteli diywmi bilmiyorum öyle gözüküyordu pikseller
Bende cs yi 20-30 cm pubg yi nerden baksan bir 50 cm falan uzaktan oynuyorumdur (dediğim gibi 24 inçte) cs de rahatsız oluyorum çoğu zaman çünkü ips panellerin pikseli çok belli oluyor mesela tn panelde pikseller o kadar seçilemiyor ips e göre çünkü görüş açısı daha yüksek ve pikseller ips de daha yüksek açıya ışık sağladığı için belli oluyor bu olayı mağazada anlaman kolay değil çünkü sen oyunları karanlıkta da oynayacaksın zaten karanlıkta anlaşılıyor pikseller. Eğer rahatsız olmam diyorsan tabi alabilirsin ama bence gereksiz büyük ve rahatsız edici durumları karşılaştırdığımda kesinlikle 24 inç diyorum ve kararı sana bırakıyorum :)

Bu arada neden yüksek hz tercih ediyosun ki pubg ve warzone da 240 fps alabiliyor musun?

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
Bende cs yi 20-30 cm PUBG yi nerden baksan bir 50 cm falan uzaktan oynuyorumdur (dediğim gibi 24 inçte) cs de rahatsız oluyorum çoğu zaman çünkü ips panellerin pikseli çok belli oluyor mesela tn panelde pikseller o kadar seçilemiyor ips e göre çünkü görüş açısı daha yüksek ve pikseller ips de daha yüksek açıya ışık sağladığı için belli oluyor bu olayı mağazada anlaman kolay değil çünkü sen oyunları karanlıkta da oynayacaksın zaten karanlıkta anlaşılıyor pikseller. Eğer rahatsız olmam diyorsan tabi alabilirsin ama bence gereksiz büyük ve rahatsız edici durumları karşılaştırdığımda kesinlikle 24 inç diyorum ve kararı sana bırakıyorum :)

Bu arada neden yüksek hz tercih ediyosun ki PUBG ve warzone da 240 fps alabiliyor musun?
İleriye yatırım diyelim Bi sonraki ha le kasayı değiştirmek olacak 👍👏

İleriye yatırım diyelim Bi sonraki ha le kasayı değiştirmek olacak 👍👏
24 inc başka Bi yerde var mı bu modelin

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak

İnternetten sipariş vermem diyorsan oturduğun bölge yakınlarındaysa oraya gidip de alabilirsin alırken açılımını orada yaptırıp ölü piksel kontrolü de yaptırabilirsin diye biliyorum.
Stok yok gözüküyor kral itopyada

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Stok yok gözüküyor kral itopyada
evet fark edememişim kusura bakma listeye ekle görününce direk var sandım muhtemelen fiyatları zamlanacağı için stokları kapatmışlar her yerde bulamadım bende hiçbir yerde hepsiburada gibi yerlerde de 15k gibi saçma sapan uçuk fiyatlar koymuşlar sıkıntı var yani bilemiyorum

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
evet fark edememişim kusura bakma listeye ekle görününce direk var sandım muhtemelen fiyatları zamlanacağı için stokları kapatmışlar her yerde bulamadım bende hiçbir yerde hepsiburada gibi yerlerde de 15k gibi saçma sapan uçuk fiyatlar koymuşlar sıkıntı var yani bilemiyorum
Bende öyle düşünüyorum sizce sinerji deki fiyat verilir mi yoksa vatandan 27 inc olanı mı alınır

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
merhablar vg279qm modelini tercih edebilirsin diğer modele göre panel kalitesi daha başarılı

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59