Neler Yeni

Asus n-14 wifi adaptörü bozuldu acil

berkerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berke erdem
Arkadaşlar 2-3 aydır sorunsuz çalışıyordu bi anda ışıkları söndü çalışmıyor, tamda ders sunumum vardı acil çözümünü bilen var mı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Ben kullanıyorum ama bozulduysa yapacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Mecbur garantiye vermen lazım sanırım.

berkerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berke erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımcı olabilseydim keşke.
Şimdi laptoba taktım ışıkları yanıyor ama kasaya takınca çalışmıyor acaba driver mı eksik bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın usb girişinde sorun olduğunu düşündüm ama kulaklık takınca çalışıyor usb n14 çalışmıyor

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Şimdi laptoba taktım ışıkları yanıyor ama kasaya takınca çalışmıyor acaba driver mı eksik bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın usb girişinde sorun olduğunu düşündüm ama kulaklık takınca çalışıyor usb n14 çalışmıyor
Masaüstü nün windowsu kaç? Eğer 10 ise driver gerek kalmadan çalışması gerekir. Ama 10 dan farklı ise driver kurmak gerekiyor, lakin driver'ına baktığım zaman arızalıydı ve kurulum yapılmıyordu. O yüzden istesen de kuramazsın sanırım.

berkerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berke erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstü nün windowsu kaç? Eğer 10 ise driver gerek kalmadan çalışması gerekir. Ama 10 dan farklı ise driver kurmak gerekiyor, lakin driver'ına baktığım zaman arızalıydı ve kurulum yapılmıyordu. O yüzden istesen de kuramazsın sanırım.
bilgisayarı kapatıp açtım ve düzeldi. bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim :) yinede teşekkürler cevaplarınız için

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
bilgisayarı kapatıp açtım ve düzeldi. bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim :) yinede teşekkürler cevaplarınız için
Çözüldüyse ne mutlu :) Ben teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf
Top Bottom