valla mecbur öyle yapıcaz teşekkürlerBen kullanıyorum ama bozulduysa yapacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Mecbur garantiye vermen lazım sanırım.
yardımcı olabilseydim keşke.valla mecbur öyle yapıcaz teşekkürler
Şimdi laptoba taktım ışıkları yanıyor ama kasaya takınca çalışmıyor acaba driver mı eksik bilginiz var mıyardımcı olabilseydim keşke.
Masaüstü nün windowsu kaç? Eğer 10 ise driver gerek kalmadan çalışması gerekir. Ama 10 dan farklı ise driver kurmak gerekiyor, lakin driver'ına baktığım zaman arızalıydı ve kurulum yapılmıyordu. O yüzden istesen de kuramazsın sanırım.Şimdi laptoba taktım ışıkları yanıyor ama kasaya takınca çalışmıyor acaba driver mı eksik bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanın usb girişinde sorun olduğunu düşündüm ama kulaklık takınca çalışıyor usb n14 çalışmıyor
bilgisayarı kapatıp açtım ve düzeldi. bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim yinede teşekkürler cevaplarınız içinMasaüstü nün windowsu kaç? Eğer 10 ise driver gerek kalmadan çalışması gerekir. Ama 10 dan farklı ise driver kurmak gerekiyor, lakin driver'ına baktığım zaman arızalıydı ve kurulum yapılmıyordu. O yüzden istesen de kuramazsın sanırım.
Çözüldüyse ne mutlu Ben teşekkür ederim.bilgisayarı kapatıp açtım ve düzeldi. bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim yinede teşekkürler cevaplarınız için