Evet ama tek fanlı olunca korkuyorumTG5 gayet iyi kasadır sirkülasyon olarak. Bunun yanında 1650S zaten ısınan bir model değil. Sorun çıkmaz.
Sistem için maksimum bütçeniz nedir?Evet ama tek fanlı olunca korkuyorum
Emirivriv | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Ti Super 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu sistemde kasayı sharkoon tg5 yapsam psu sharkoon 650w yapsam ram 2*8 yapsam iyi mi
4000 tlEvet ama tek fanlı olunca korkuyorum
Emirivriv | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Ti Super 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu sistemde kasayı sharkoon tg5 yapsam psu sharkoon 650w yapsam ram 2*8 yapsam iyi mi
bu attığım sistem ısınmada sorun çıkarmaz demiDostum fark ettiysen ekran kartı uzunluğu kısa, yani devreler belli bir yerde o yüzden devreleri kaplayacak kadar soğutma yeterli oluyor. Tek fanlı diye soğutması kötü olur diye düşünme. Sisteme ayriyeten 2 veya 3 tane fan takarsan ısınma sorunu yaşamazsın
Çıkmaz dostum. Sorunsuz kullanabilirsinbu attığım sistem ısınmada sorun çıkarmaz demi
Bu foruma "Yanlış Bilgilendirme" gelmeli. Kesinlikle.tek fanlı ekran kartı alıcağınıza aynı sistem içinde rx 570 tercih edebilirsiniz