Anakart giriş seviyesi değil ki ve bildiğim kadarıyla sıvı soğutmaların neredeyse hepsi uyumlu sizin anakartınızla.merhabalar İtopya dan yeni bir pc aldım anakartı asus b-550mk isimli ankarttı YouTube dan izlediğim bir video da ise giriş seviyesi anakartlarda çalışmaz diyordu sizce uyar mı ?
Kim diyor? İşlemci ne.uyar
işlemciyi ryzen 5 5600xKim diyor? İşlemci nedir, uyar.
tamam çok teşekkür ederim bide montajını nasıl yapabilirim pek bişey bilmiyorumAnakart giriş seviyesi değil ki ve bildiğim kadarıyla sıvı soğutmaların neredeyse hepsi uyumlu sizin anakartınızla.
Hocam benim bu tür konulara elim yatkın ancak bu gün kasa değişirken bile afedersin bir yerlerim terledi resmen. Bilen birine götürün o taksın.işlemciyi ryzen 5 5600x
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam çok teşekkür ederim bide montajını nasıl yapabilirim pek bişey bilmiyorum
bide izlediğim video da sıvı soğutmanın argb fanı bazı anakartlarda çalışmıyor dedi bu anakart destekliyor muHocam benim bu tür konulara elim yatkın ancak bu gün kasa değişirken bile afedersin bir yerlerim terledi resmen. Bilen birine götürün o taksın.
Hocam siz kimden izeldiniz bilmiyorum ama sizin anakartınız hepsini destkliyor.bide izlediğim video da sıvı soğutmanın argb fanı bazı anakartlarda çalışmıyor dedi bu anakart destekliyor mu