Anakart FPS değerini etkilemiyor.
Hocam oyun için anakart seçimi diye bir şey yok
ryzen 5 3600 alacağım anakart olarakta ikisinden birini düşünüyordum ama gıgabyte ın aorus modelleri de güzelmiş gigabyte mı seçilmeli sizce?İşlemcin nedir? FPS'e etkisi yoktur.
ryzen 5 3600 alacağım anakart olarakta ikisinden birini düşünüyordum ama gıgabyte ın aorus modelleri de güzelmiş gigabyte mı seçilmeli sizce?tuf öneririm.
prime serisi en alt seri
tuf serisi orta
stirx üst seri.
ona görede az çok bir karşılaştırma yapabilirsiniz.
modele göre değişir.ryzen 5 3600 alacağım anakart olarakta ikisinden birini düşünüyordum ama gıgabyte ın aorus modelleri de güzelmiş gigabyte mı seçilmeli sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 3600 alacağım anakart olarakta ikisinden birini düşünüyordum ama gıgabyte ın aorus modelleri de güzelmiş gigabyte mı seçilmeli sizce?
Kasanız ATX destekli ise ATX modelini öneririm.ryzen 5 3600 alacağım anakart olarakta ikisinden birini düşünüyordum ama gıgabyte ın aorus modelleri de güzelmiş gigabyte mı seçilmeli sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ihtimalle parçalar bunlar olacak https://www.itopya.com/VG1wUmVVMXFXVEJPVkdkNE5EVTM5MTY=.share anakart bildiğiniz gibi karar veremedimKasanız ATX destekli ise ATX modelini öneririm.
Bunu yani.
Link koyabilir misiniz rica etsem b450 pro 4'ünO fiyatlar ne la öyle .
VRM'i aynı, ama TUF B450M-PLUS GAMING daha iyi gibi.
Ben o fiyat bandında B450 Pro4 öneririm, veya biraz daha koyup B550 chipsetli anakart öneririm.
teknobiyotik'te var .Link koyabilir misiniz rica etsem b450 pro 4'ün