Anakartın teknik özelliklerin de doğrudan 4-PWM/DC fan yazıyor ama RGB desteği ile alakalı bir şey bulamadım.
CHA FAN1 yazıyor fanı RGB fan ile değişip taksam çalışır mı?1 tane var
hayır sadece fan girişini takabilirsin rgb girişini oraya takamazsın.CHA FAN1 yazıyor fanı RGB fan ile değişip taksam çalışır mı?
Düz fan girişi yazan yeri bulamadım,dediğin yere taksam çalışır mı?hayır sadece fan girişini takabilirsin rgb girişini oraya takamazsın.
olay fanın dönmemesi mi yoksa rgb mi tam oalrak ona göre yardımcı olayımDüz fan girişi yazan yeri bulamadım,dediğin yere taksam çalışır mı?
Fan da sorun yok kasanın arka kasa fanını da RGB yapmak istiyorum,şu an düz RGB siz fan.Spec Delta kasamın dahili 3 tane RGB fanı var zaten 4.yü de yapayım diyorum.olay fanın dönmemesi mi yoksa rgb mi tam oalrak ona göre yardımcı olayım
rgb çoklayıcı al 4pin, sonra tek anakart girişine onu takFan da sorun yok kasanın arka kasa fanını da RGB yapmak istiyorum,şu an düz RGB siz fan.Spec Delta kasamın dahili 3 tane RGB fanı var zaten 4.yü de yapayım diyorum.
Anakartın fan 4-pin desteği var zaten anlamadığım RGB destekliyor mu?rgb çoklayıcı al 4pin, sonra tek anakart girişine onu tak