Asus Prime B450M-K Nasıl ?

Jeycho

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba.Yakın bir zamanda 2. el kasa aldım.Anakartı Asus Prime B450M-K.İnternette çoğu kişinin olumsuz yönde eleştirdiğini gördüm.Yanlış yaptım sanırım.Ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim bu anakartla? Vakit ayırıp yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Kötü bir kart değil, alınabilecek bir kart. İnternettekiler nefesini kötülemiş ?

Güzel giriş seviyesi bir kart alınabilir.Gaming gecesi indirimlerini kaçırma orada güzel kartlar oluyor.

Bence güzel Kart alınabilir

Hem f/p ürünü hemde ileriye dönük bir anakart m2 slotu falan var öneririm yani pişman olmazsın.

VRM eleştirilmiş.Bunu alma Gigabyte b450 s2h al gibisine şeyler gördüm.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

mosfet soğutucu bulunmuyor gigabyte b450 s2h öneririm

Merhaba.Yakın bir zamanda 2. el kasa aldım.Anakartı Asus Prime B450M-K.İnternette çoğu kişinin olumsuz yönde eleştirdiğini gördüm.Yanlış yaptım sanırım.Ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim bu anakartla? Vakit ayırıp yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Ben kullanıyorum gayet güzel.İnternete fazla inanma çünkü kullanamdan yorum yapıyorlar.
Soğutucu olsaydı daha güzel olurdu ama.

VRM eleştirilmiş.Bunu alma Gigabyte b450 s2h al gibisine şeyler gördüm.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu kadar düşük kartlarda mosfet o kadar önemli değil, takma kafana 🙂

Çok teşekkürler arkadaşlar vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz için.

güzel bir anakart sadece 2 ram slotu var tek kötü yanı o olabilir bende asus prime b450m-a var ve gayet iyi stabil çalışıyor ve bios arayüzü kullanıcı dostu ve güncellemesi kolay bir anakart

B450M-K Aşırı giriş seviye. B450M S2H Öneririm. Veya B450M GAMING

Geri