Ghost Of Batman
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
Bios güncellemem gerekir mi?
kutu üstünde yazıyor mu 5000 series ready falanBios güncellemem gerekir mi?
Peki alacağım yerden rica etsem yaparlar mıEğer fabrikadan güncellenmiş gelmediyse güncellemeniz gerekir
Yaparlar ya da yapmazlar bilmiyorum da bios güncellemeye neden bu kadar fazla takılıyorsun ki ? çok basit bir işlem zaten.Peki alacağım yerden rica etsem yaparlar mı
3.nesil hazır diyor.Peki rica etsem kurarlar mıkutu üstünde yazıyor mu 5000 series ready falan
Uğraşmaya değmez kendin yapPeki alacağım yerden rica etsem yaparlar mı
Korkuyorum.Oc falanda yapamıyorum.Yanar falan diyeYaparlar ya da yapmazlar bilmiyorum da bios güncellemeye neden bu kadar fazla takılıyorsun ki ? çok basit bir işlem zaten.
Tamam peki ben alacağım zaman atsam siz en güncel bios ve 5.nesil takmak için bir bios atarmısınızUğraşmaya değmez kendin yap
Nasıl yanacak ? daha doğrusu neden yanacak ?Korkuyorum.Oc falanda yapamıyorum.Yanar falan diye
dostum asus un bios arayüzü aşırı kolay gayet rahat yaparsın interneti bağlarsan kendisi bile direk internetten en güncel sürümü indiriyor basit bir işlem korkmana gerek yokKorkuyorum.Oc falanda yapamıyorum.Yanar falan diye
Yakmayı istesen de yakamazsın zaten .dKorkuyorum.Oc falanda yapamıyorum.Yanar falan diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam peki ben alacağım zaman atsam siz en güncel bios ve 5.nesil takmak için bir bios atarmısınız
Madem b550 istiyorsun Bios flashback özellikli bir model al işlemci arama güncellemek için.Korkuyorum.Oc falanda yapamıyorum.Yanar falan diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam peki ben alacağım zaman atsam siz en güncel bios ve 5.nesil takmak için bir bios atarmısınız