ikisi de olmaz daha üst model almanı öneririm. Benim için girişler yetersiz kaldı ve argb seviyorsan asus ile hiç yapamazsın5600 vs 3070 ile kullanmayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı?
Neleri takamadınikisi de olmaz daha üst model almanı öneririm. Benim için girişler yetersiz kaldı ve argb seviyorsan asus ile hiç yapamazsın
Zotac 3070'ikisi de olmaz daha üst model almanı öneririm. Benim için girişler yetersiz kaldı ve argb seviyorsan asus ile hiç yapamazsın
https://www.tebilon.com/amd-5600-zo...gabyte-b450m-k-anakart-xpg-16gb-a-data-512gb/ Şu sistem için diyorum. Anakart özelleştirmesiyle 19k'ya alınmaz mıikisi de olmaz daha üst model almanı öneririm. Benim için girişler yetersiz kaldı ve argb seviyorsan asus ile hiç yapamazsın
d3sh knk 4 ram slotu var mosfet soğutucuları yeterli ?ikisi de olmaz daha üst model almanı öneririm. Benim için girişler yetersiz kaldı ve argb seviyorsan asus ile hiç yapamazsın
güzelSistem nasıl peki sana göre
d3sh knk 4 ram slotu var mosfet soğutucuları yeterli ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız 2 fanlı zotac riskli olabilir sıcaklık testlerine bakmanı öneririm
Hocam Gigabyte B550M DS3H Rev 1.5'se onu almanı tavsiye etmem.5600 vs 3070 ile kullanmayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı?
Argb ve usb girişleri benim için yetersiz kaldı.Neleri takamadın
O zaman dedğiniz gibi bunlar f/pAmacım f/p ve ufak kalite olması yeterli
Neden hocamHocam Gigabyte B550M DS3H Rev 1.5'se onu almanı tavsiye etmem.