The 77
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Barış Can Yücel
Birkaç gündür toplamakta olduğum ve bu süreçte buradan öneri ve görüşlerinizi aldığım "Toplama Pc" yakında elimde olacak. Donanımlarını sizlere sunduktan sonra bu PC'nin hangi işlerde hangi düzeyde performans gösterebileceğini sizlere sormak istiyorum. Kısaca donanımlar;
Anakart: Asus Prime H410M-K
İşlemci: i3 10100F
Ekran Kartı: Gtx 1050 2gb
Ram: 8gb 2x4 HyperX Fury
Kasa: Cooler Master MB511
Psu: Cooler Master Mwe 650w v2 80+ Bronze
Ssd: Samsung 860 Evo 500gb
Zaten çok fazla oyun oynamam veya oynadıklarım eski, single player oyunlar olurlar genelde. Günümüz oyunlarından meşhur futbol oyununun 2021 versiyonunu iyi denilebilecek kalitede oynasam bu benim için yeterli olacaktır. Aslında oyunların dışında Freelancer'lık veya Dropshipperlık gibi işler yapmayı da planlıyorum ve bu gibi konularda da bu bilgisayarın beni üzmeyeceğini düşünüyorum. Konunun amacı sadece sizlerin nacizane görüşlerini almaktır. Şimdiden teşekkür ederim.
Anakart: Asus Prime H410M-K
İşlemci: i3 10100F
Ekran Kartı: Gtx 1050 2gb
Ram: 8gb 2x4 HyperX Fury
Kasa: Cooler Master MB511
Psu: Cooler Master Mwe 650w v2 80+ Bronze
Ssd: Samsung 860 Evo 500gb
Zaten çok fazla oyun oynamam veya oynadıklarım eski, single player oyunlar olurlar genelde. Günümüz oyunlarından meşhur futbol oyununun 2021 versiyonunu iyi denilebilecek kalitede oynasam bu benim için yeterli olacaktır. Aslında oyunların dışında Freelancer'lık veya Dropshipperlık gibi işler yapmayı da planlıyorum ve bu gibi konularda da bu bilgisayarın beni üzmeyeceğini düşünüyorum. Konunun amacı sadece sizlerin nacizane görüşlerini almaktır. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: