Dostlar, hepinize merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere Asus Prime Rtx 5070 OC ekran kartı sipariş verdim. Bendeki güç kaynağı ASUS TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze 135mm Fanlı Güç Kaynağı.. 16 pin girişi yok galiba. Chatgpt ye sorduğum zaman şöyle söyledi: ''TUF GAMING 750B PSU’da PCI-E 6+2-pin çıkışları 4 adet bulunur. Ekran kartı kutusundan çıkan 2×8-pin → 1×16-pin adaptör ile bu PSU’dan gelen iki ayrı PCIe kabloyu kullanarak takabilirsin. Her iki 8-pin’i de ayrı kablolardan adapte edip 16-pine dönüştür. Tek bir kablodan çıkan iki 8-pin (daisy chain) yerine ayrı hatlar kullanmak güç dengesini daha sağlıklı dağıtır.'' 1) Aynı daldan çıkan kablo ayrı kablo hangileri oluyor, onu nasıl anlarım? 2) Mesela şu an bende RTX 3060 TI var. Bunun nasıl bağlı olduğunu fotoğraflara ekleyecem bakarsınız. O fotolar üzerinden de tarif edebilirsiniz. Mesela o attığım fotoda 2x(6+2) pin çıkışı var ya bu kabloyu mu adaptöre bağlayacam ben? 3) Chatgpt nin verdiği bu cevap ekran kartı için sağlıklı ve doğru mudur? Sistemimi de ekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.