Neler Yeni

Yardım ASUS Promosyon hatası

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX B550-E Gaming anakart aldık QP Bilişimden. Fakat ürünün seri numarasını kaydederken 'Please enter a valid Serial Number' hatası veriyor. Sebebi nedir?

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX B550-E Gaming anakart aldık QP Bilişimden. Fakat ürünün seri numarasını kaydederken 'Please enter a valid Serial Number' hatası veriyor. Sebebi nedir?
QR kodu varsa okutmayı denediniz mi ,
(kutusunda olabilir)

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QR kodu varsa okutmayı denediniz mi ,
(kutusunda olabilir)
Hocam direkt seri numarasını girmemizi istiyor. Giriyorum kutuda yazan seri numarasını hatta MyAsus programına kaydettiği yerde de yazıyor aynı seri numarası kabul etmiyor. Please enter a valid Serial Number yazıyor.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Hocam direkt seri numarasını girmemizi istiyor. Giriyorum kutuda yazan seri numarasını hatta MyAsus programına kaydettiği yerde de yazıyor aynı seri numarası kabul etmiyor. Please enter a valid Serial Number yazıyor.
hm anladım asus destek'ğe yazdınız mı peki onlardan daha iyi bi cevap alabilirsiniz.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kutunun üstünde yazıyor seri numarası ayrıca MyASUS'a kendisi kaydetti orada da aynı seri numarası var ilginç bir şekilde geçerli seri numarası girmemi istiyor. Yarın ASUS'u arayıp durumu öğreneceğim. B550-XE ve ASUS TUF VG27WQ kaydettik böyle sorunla karşılaşmamıştık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,651
Üyeler
168,473
Son üye
Muhammed6377
Top Bottom