QR kodu varsa okutmayı denediniz mi ,Arkadaşlar ASUS ROG STRIX B550-E Gaming anakart aldık QP Bilişimden. Fakat ürünün seri numarasını kaydederken 'Please enter a valid Serial Number' hatası veriyor. Sebebi nedir?
Hocam direkt seri numarasını girmemizi istiyor. Giriyorum kutuda yazan seri numarasını hatta MyAsus programına kaydettiği yerde de yazıyor aynı seri numarası kabul etmiyor. Please enter a valid Serial Number yazıyor.QR kodu varsa okutmayı denediniz mi ,
(kutusunda olabilir)
hm anladım asus destek'ğe yazdınız mı peki onlardan daha iyi bi cevap alabilirsiniz.Hocam direkt seri numarasını girmemizi istiyor. Giriyorum kutuda yazan seri numarasını hatta MyAsus programına kaydettiği yerde de yazıyor aynı seri numarası kabul etmiyor. Please enter a valid Serial Number yazıyor.
Hocam kutunun üstünde yazıyor seri numarası ayrıca MyASUS'a kendisi kaydetti orada da aynı seri numarası var ilginç bir şekilde geçerli seri numarası girmemi istiyor. Yarın ASUS'u arayıp durumu öğreneceğim. B550-XE ve ASUS TUF VG27WQ kaydettik böyle sorunla karşılaşmamıştık.
Buraya zaten bakmadıysanız bir bakın.