Neler Yeni

Asus ROG B550-F alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Osman Kadir Kaya

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Akakçe üzerinden alıyorsun problem olmaz. Bu rogların bi modelinde sıkıntı vardı sanki hangisi hatırlayamadım ama bu model iyi olandı galiba

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
ahmet er
alınır tabii ki gayet başarılı bir kart kapasitör kalitesi güç tüketimi overclock desteği daha nice özellik barındıryor strıx anakart

MYSTIC

80+ Silver
Akakçe üzerinden alıyorsun problem olmaz. Bu rogların bi modelinde sıkıntı vardı sanki hangisi hatırlayamadım ama bu model iyi olandı galiba
Akakçe üzerinden falan almıyor nasıl mantık bu? Akakçe sadece en ucuzunu sıralıyor.Ürünü n11den alıyorsunuz (bu ürünün en ucuzu için söylüyorum) n11 de güvenlidir zaten sorun olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Osman Kadir Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akakçe üzerinden falan almıyor nasıl mantık bu? Akakçe sadece en ucuzunu sıralıyor.Ürünü n11den alıyorsunuz (bu ürünün en ucuzu için söylüyorum) n11 de güvenlidir zaten sorun olacağını sanmıyorum.
o dönemde akakçe üzerinden satan bir satıcı vardı ona istinaden yazılmış bir cevaptı. Şuan en uygun n11'de var. Ben Sinerji'den aldım.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Fiyatını hakettiğini düşünmüyorum fakat kalitelidir

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Tavırlara bak :D Akakçe de satış yapıyor nasıl mantık bu ? 🥴

Top Bottom