Hocam kullanıyor musun, yoksa kullanıyor muydunİyi bilirdik, Allah rahmet eylesin.
Kendim kullanıyorum. Gereksiz pahalı olması haricinde pek bir kötü yanı yok.
Halen kullanıyorum.Hocam kullanıyor musun, yoksa kullanıyor muydunŞimdi iyi bilirdik deyince. Gerçi kötü yanı yok demişsin ama
Ben DDR5'e yönelmeyi planlıyorum nesil atlayalım diye. İşlemcinin destekleyeceği XMP değerinde bir RAM çifti bakacağız artıkHalen kullanıyorum.
DDR5 ve DDR4'lü ayrı ayrı versiyonu var. Ben DDR4'lüsünü kullanıyorum.
Daha iyiyse hay hay. Beyaz olması şart değil, kasam siyah olunca bir kontrast yapmak istedim. Hem hesaplı hem daha iyiyse baş üstüBu arada nereden alacaksın bilmiyorum ama Akakçe'den fiyatlarına bakıyorum, ROG STRIX B760-F GAMING WIFI daha ucuz gözüküyor ROG STRIX B760-A GAMING'den. Eğer illaki beyaz olsun demiyorsan onu öneririm, daha iyi çünkü.
Tabii ki belirtmem gerekiyor ki piyasada çok daha uyguna işini görecek LGA 1700 anakartlar mevcut. Eğer işimi görsün gerisine gerek yok diyorsan MSI PRO B660-A D4 gibi anakartlar da var ve çok daha ucuza.Daha iyiyse hay hay. Beyaz olması şart değil, kasam siyah olunca bir kontrast yapmak istedim. Hem hesaplı hem daha iyiyse baş üstü![]()
kardeş oc yapabiliyormusun manuel cpu frekansını arttıramıyorumda acaba sendede oylemi ? z690 veya 790 mı olması gerek ?Halen kullanıyorum.
DDR5 ve DDR4'lü ayrı ayrı versiyonu var. Ben DDR4'lüsünü kullanıyorum.
Yapılmyor maalesef, bende de öyle.kardeş oc yapabiliyormusun manuel cpu frekansını arttıramıyorumda acaba sendede oylemi ? z690 veya 790 mı olması gerek ?