Neler Yeni

asus rog delta S vs HyperX cloud orbit S

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
Bütçe
4000
Asus rog deltanın hifi üstü(master) kulaklık olduğu ile ilgili bir şeyler okudum cloud orbit s 100mm sürücü ile basslar vb daha güçlüdür bence aynı zamanda 10hz-50khz aralığı var orbit s almayı düşünüyordum delta s daha ucuz aynı zamanda bilemedim.Asusun ses kartını çok övmüşler aynı zamanda mqa ile tidal master seviyesine çıkabiliyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Asus rog deltanın hifi üstü(master) kulaklık olduğu ile ilgili bir şeyler okudum cloud orbit s 100mm sürücü ile basslar vb daha güçlüdür bence aynı zamanda 10hz-50khz aralığı var orbit s almayı düşünüyordum delta s daha ucuz aynı zamanda bilemedim.Asusun ses kartını çok övmüşler aynı zamanda mqa ile tidal master seviyesine çıkabiliyor.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Delta S kullanıcısıydım.
Açık konuşmak gerekirse tizler haricinde beğenmedim. Bass konusunda hiçbir şey yok, midler fena değildi, tizleri aşırı beğenmiştim.
Mikrofon kalitesi çok düşük. AI gürültü önleme kısmını kapatsam dahi yine gürültü önlüyordu. Gürültü önleme bende gayet iyi çalışıyordu.
Genel oyuncu kulaklığı için iyi diyebilirim fakat "mükemmel müzik deneyimi" konusunun olmadığını ya da sadece metal müziklerde geçerli olduğunu söyleyebilirim.

Orbit S hakkında çok fazla olumlu yorum gördüm. Orbit S'i araştır biraz istersen.

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delta S kullanıcısıydım.
Açık konuşmak gerekirse tizler haricinde beğenmedim. Bass konusunda hiçbir şey yok, midler fena değildi, tizleri aşırı beğenmiştim.
Mikrofon kalitesi çok düşük. AI gürültü önleme kısmını kapatsam dahi yine gürültü önlüyordu. Gürültü önleme bende gayet iyi çalışıyordu.
Genel oyuncu kulaklığı için iyi diyebilirim fakat "mükemmel müzik deneyimi" konusunun olmadığını ya da sadece metal müziklerde geçerli olduğunu söyleyebilirim.

Orbit S hakkında çok fazla olumlu yorum gördüm. Orbit S'i araştır biraz istersen.
Orbit S'e bayağı zamandır bakıyorum 100mm driverlar büyüledi beni zaten de delta s'in hifi üstü ses verdiği vb konuşulunca bi sormak istedim çok iyi oldu öğrendiğim zaten bass'a çok önem veridiğim için orbit s alacağım gibi.Levent Pekcan(sağdaki abi) çok güzel anlatmış kulaklığı çöp kovası anlatsa alacağım gibi duruyor.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Asus rog delta aldım direk indirim ile 700tlye önceden ve memnunum delta s ses seviyesi daha yüksek diye biliyorum diğer farklarını bilmiyorum

Top Bottom