Hacıömer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Ömer gül
- Bütçe
- 9500
merhaba arkadaşlar. mevcut laptobum artık ömrünü doldurdu(6 senedir kullanıyordum asus markaydı) . yeni bir laptop almak için arayıştyadım bu üç seçeneği gözüme kestirdim (aradığım şeyler; malzeme ve ekran kalitesi, hoparlör sesi, fan sesi nispeten daha taşınabilir olması ve beni performansı ile memnun etsin bu memnuniyeti de yanacak derece sıcaklıklarla vemesin). asus rog'un malzeme kalitesi rgbler ve sesi ( deneyimlemedim ama 2*4w hoparlörü var) çekici geliyor olsa da 1650 kötü yanı, msi'ın kalitesi işlemcisi güzel olsa da ekran kartında şüphelerim var her ne kadar 160ti dengi veya üzeri deseler de yazılım konusunda sıkıntı yaşatır(?) dediler aklım karıştı. Hp ye gelecek olursak işlemci ve rtx serisi bir ekran kartı olması DLSS cazip geliyor. malzeme kalitesi olarak en düşüğü ama donanım olarak yüksek. ısınması dert olur mu diye takıldım.
biraz kararsız biriyim ve aşırı fazla video izledim forum dolaştım iyice kararsız kaldım. siz hangisini önerirsiniz nedenleri ile cevaplarsanız sevinirim. veyahut bunlara alternatif önerebileceğiniz laptop varsa link atarsanız sevinirim. ( Bütçem en en fazla 9.500 olur o da çok iyi bir cihaz için )
fsr de dlss gibi olur mu ? rx5500m ilerde yüz güldürür mü ?
bütçem buralara kadar çıkmaz ama temiz iknci el örnekleri var benim bütçem dahilinde. ısınması sesi kalitesi nsaıldır ?
biraz kararsız biriyim ve aşırı fazla video izledim forum dolaştım iyice kararsız kaldım. siz hangisini önerirsiniz nedenleri ile cevaplarsanız sevinirim. veyahut bunlara alternatif önerebileceğiniz laptop varsa link atarsanız sevinirim. ( Bütçem en en fazla 9.500 olur o da çok iyi bir cihaz için )
fsr de dlss gibi olur mu ? rx5500m ilerde yüz güldürür mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçem buralara kadar çıkmaz ama temiz iknci el örnekleri var benim bütçem dahilinde. ısınması sesi kalitesi nsaıldır ?
HP Omen 15-EK0000NT Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX 2060 Freedos 15.6" F
HP Omen 15-EK0000NT Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX 2060 Freedos 15.6" F ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
www.ciceksepeti.com
Son düzenleme: