Neler Yeni

Yardım Asus ROG klavye kullanılmış?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bütçe
2000
Selamlar bugün Asus rog strix scope deluxe nx TKL klavyesini aldım Abdullah reisin önerisiyle. Klavye gününde geldi. Hatta cashback için bile başvurdum ama dikkatli bakınca klavye sanki kullanılmış gibi geldi bana. Kutu vs sorun yoksa içi böyle. Düşünceleriniz nelerdir?

Bu havasızlıktan böyle olmuş sanırım.

Klavye havasızlıktan mı böyle olmuş yoksa alanlarda da böylemi? İade veyahut değişim istemelimiyim?

Mabiat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İbrahim Başarı
Selamlar bugün Asus rog strix scope deluxe nx TKL klavyesini aldım Abdullah reisin önerisiyle. Klavye gününde geldi. Hatta cashback için bile başvurdum ama dikkatli bakınca klavye sanki kullanılmış gibi geldi bana. Kutu vs sorun yoksa içi böyle. Düşünceleriniz nelerdir?

Bu havasızlıktan böyle olmuş sanırım.

Klavye havasızlıktan mı böyle olmuş yoksa alanlarda da böylemi? İade veyahut değişim istemelimiyim?
Köşeleri yıpranmış gibi geldi.Kullanılmış gibi görünüyor cidden.Bilek kısmı farklı pakettemiydi yoksa klavyeye monteli şekildemi geldi ?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Köşeleri yıpranmış gibi geldi.Kullanılmış gibi görünüyor cidden.Bilek kısmı farklı pakettemiydi yoksa klavyeye monteli şekildemi geldi ?
Ayrıydı. Altındaydı zaten kutuya sığmaz yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Yuzarsef
Teşhir ürünü olabilir mi? Satıcı ne dedi bu duruma?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus

Mabiat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İbrahim Başarı
Bilek kısmınında rengi soluk geldi bana.Belki fotoğrafta öyle görünmüş olabilir

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bana çok soluk gelmedi de sadece parmak izi var mış gibi geldi. Yani ürün gördüğünüz gibi sorun olur mu sizce değiştirmeye değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsterseniz karanlık ortamda çekip atayım

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Bence gayet iyi abartmamak gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Yuzarsef
Bence çok abartmaya gerek yok ama para ağaçta yetişmiyor ben olsam para verdiğim bir ürünü böyle görsem iade yapardım herhalde ama size kalmış bir olay.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,796
İsim
Kerem Çavuş
iade olmuş ürün gibi geldi bana o jelatinler biri çıkarmadığı sürece çıkcak gibi değil çok sağlam geliyor hatta ben 1 aya yakın süre kullanmama rağmen bile çıkmamıştı , cashbackin gelceğini düşünürsek kullanmaya devam edilir bence şimdi tekrar iade başvur uğraştırır biraz

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
iade olmuş ürün gibi geldi bana o jelatinler biri çıkarmadığı sürece çıkcak gibi değil çok sağlam geliyor hatta ben 1 aya yakın süre kullanmama rağmen bile çıkmamıştı , cashbackin gelceğini düşünürsek kullanmaya devam edilir bence şimdi tekrar iade başvur uğraştırır biraz
Cashback ürünü iptal edersem ne olur?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
kabul olmayabilir öyle bişey olsa herkes 5 er tane satın alıp başvurup iade ederdi
Yok hocam yenisini alırsam cashback sorun yaşarmıyım onu sordum iade edicem şimdi

kabul olmayabilir öyle bişey olsa herkes 5 er tane satın alıp başvurup iade ederdi
Değişim isteyip yeni gelenle aynı şekilde başvurarsam çakışmaz umarım

Cashback başvurumu iptal etme şansım var mı

Son düzenleme:
Top Bottom