Neler Yeni

🔥İndirim ASUS ROG STRIX TKL Deluxe Klavye 1999'TL (610TL Geri Ödeme)

İceWolf

80+ Silver
şuanda 2100 TL geri ödeme ile 1500 değermi sizce
Nays ile alınca 1935 TL, geri ödemeylede 1325TL ye geliyor.

10 dk dır uğraşıyorum. Naysa parayı gönderiyorum, para gidiyor. Yaklaşık 1 dk sonra para geri geliyor. Naysta sorunmu var?

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
kablolu kaça geliyor? kablosuz kaça geliyor dostlar?

İceWolf

80+ Silver
Yok ya inat etti 2 saattir 10 kere attm sürekli para geri geliyor. Alıcı adı iş.. ba.. yazıyor ama nays talimatında ALICI ADINA NAYS YAZIN diyor. Acaba alıcı adı tutmadığı içinmi geri geliyor. @Ckribrahim @"B1L0"

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Yok ya inat etti 2 saattir 10 kere attm sürekli para geri geliyor. Alıcı adı iş.. ba.. yazıyor ama nays talimatında ALICI ADINA NAYS YAZIN diyor. Acaba alıcı adı tutmadığı içinmi geri geliyor. @Ckribrahim @"B1L0"
Alıcı adına nays yazıp açıklama kısmına tcno yazmanız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablolu kaça geliyor? kablosuz kaça geliyor dostlar?
Nx modelinin kablosuz stoklarda yok
Tkl modelin kablosuzu 2800
Tkl modelin kablolusu 1999
Nx modelin kablolusu 2329

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,697
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Alıcı adına nays yazıp açıklama kısmına tcno yazmanız lazım

Nx modelinin kablosuz stoklarda yok
Tkl modelin kablosuzu 2800
Tkl modelin kablolusu 1999
Nx modelin kablolusu 2329
Tkl olanlar -610 lira.

Yeni gördüm dostum kb. Nays kullanmıyorum ben üzgünüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Ben bu klavyeyi satın aldım geri ödemeyi nasıl alıcam ?

İceWolf

80+ Silver
Tkl olanlar -610 lira.

Yeni gördüm dostum kb. Nays kullanmıyorum ben üzgünüm.
Zaten halledemedim. Nays la konuştum alıcı adına "nays" yazacaksın diyor, bankamı aradım o ibanın alıcı adı nays değil o yüzden para geri dönüyor diyor. Neyseki steelseries apex3 tkl 543TL ye düştüde aldım geçtim.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Zaten halledemedim. Nays la konuştum alıcı adına "nays" yazacaksın diyor, bankamı aradım o ibanın alıcı adı nays değil o yüzden para geri dönüyor diyor. Neyseki steelseries apex3 tkl 543TL ye düştüde aldım geçtim.
Hocam size cevapladığım mesajı gördünüz mü ? Alıcı adına nays açıklamaya TC no yazın para geçer hesava

İceWolf

80+ Silver
Hocam size cevapladığım mesajı gördünüz mü ? Alıcı adına nays açıklamaya TC no yazın para geçer hesava
Malesef en az 10 kere denedim. Para gitti gitti geldi. Sorun orda zaten, Nays alıcı adı "nays" yazın diyor, bankamda iban "iş bankası a.ş." ye ait diyor.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Malesef en az 10 kere denedim. Para gitti gitti geldi. Sorun orda zaten, Nays alıcı adı "nays" yazın diyor, bankamda ibanın "iş bankası a.ş." ye ait diyor.
Hocam bende para gönderirken alıcı adına Nays yazarak gönderirken alt kısımda işbankası aş diye yıldızlı şekilde çıkıyor. Ama açıklama kısmına bazen TC no yazmauı unuttuğum için para geri geliyor. Açıklama kısmına TC no yazdıgımda para hesaba yatıyordu. Acaba siz nays uygulamasını açtığınız TC no ile başka TC noya ait banka hesabından para gönderdiğiniz için olmuyor olabilir mi ?

İceWolf

80+ Silver
Hocam bende para gönderirken alıcı adına Nays yazarak gönderirken alt kısımda işbankası aş diye yıldızlı şekilde çıkıyor. Ama açıklama kısmına bazen TC no yazmauı unuttuğum için para geri geliyor. Açıklama kısmına TC no yazdıgımda para hesaba yatıyordu. Acaba siz nays uygulamasını açtığınız TC no ile başka TC noya ait banka hesabından para gönderdiğiniz için olmuyor olabilir mi ?
aynen bendede "tü.. iş.. ba.. an.. şi.." diye çıkıyor iban sahibi. Bankam boşuna uğraşmayın gitmez dedi zaten. Gidende nasıl gidiyor, benimki nasıl gitmiyor hiç anlamadım.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
alsam mı ya kararsız kaldım