Ağ bağlantısı simgesine sağ tıklayın ve Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni seçin . Ardından, Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir'i seçin . Ardından, Kablosuz Ağ Bağlantısı (veya Kablosuz Ağ) adaptörüne sağ tıklayın ve Etkinleştir öğesini seçin .Yenu Asus rog PC ye yeni Windows kurduk ancak wifi gözükmüyor bunun çözümü nedir
Hocam sadece ethernet gözüküyorAğ bağlantısı simgesine sağ tıklayın ve Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni seçin . Ardından, Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir'i seçin . Ardından, Kablosuz Ağ Bağlantısı (veya Kablosuz Ağ) adaptörüne sağ tıklayın ve Etkinleştir öğesini seçin .
Bi deneyin internette buldum;
Microsoft ile iletişime geçen bir arkadaşta temiz format atmış sorunu çözülmüş baya bir şey denemiş ama format atmadan olmamış
Hocam sadece win11 vardı biz win10 kurduk Burda da bunlar çıkıyor ne yapmamız lazimAsusun resmi sitesine gir. Model numarasını yaz. Support kısmından driver bölümüne gel. İşletim sistemini seç. Altta çıkan seçeneklerden wifi yazanı bul. İndir. Buraya kadar olan kısmı ethernet kablosu takarak veya başka bilgisayardan yapabilirsin. İndirdiğin dosyayı laptobuna taşı ve çalıştır. Yeniden başlattıktan sonra problemin çözülecek. (Çook büyük ihtimalle)
Ek: başka PC veya ethernet bağlantın yoksa, telefonunu orjinal kablosu ile laptoba bağla. USB üzerinden internet paylaşımını aç (andoitte bu özellik var ama ios'ta var mı bilmiyorum). Bunu yaptıktan sonra baştaki adımları mobil internet paketini kullanarak yapabilirsin.
Cihazın resmi sitesine girip Wi-fi adapter driverını bir kontrol et istersen yüklü olmayabilir diye düşündüm amaYenu Asus rog PC ye yeni Windows kurduk ancak wifi gözükmüyor bunun çözümü nedir
Ne demek lafı olmaz yardımcı olabildiysem ne mutlu ❤Halletik teşekkürler