Laptop da Wİ Fİ gözükmüyor

pc ye recovery attım sonradan da usb den format attım o yüzden kurulu değil
Sendeki modelin ağ kartı Realtek sende diğer driverları kurmaya çalışıyorsun o yüzden olmuyor. Realtek yazan driverları indirip kurarsan büyük ihtimalle sorun çözülecek.

Sendeki modelin ağ kartı Realtek sende diğer driverları kurmaya çalışıyorsun o yüzden olmuyor. Realtek yazan driverları indirip kurarsan büyük ihtimalle sorun çözülecek.
dediğin driverları kurdum sorun hala aynı aygıt yöneticisinde de farklılık yok hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sorum devam ediyor hocam

Eski bir hp dizüstü bilgisayarda yaşadım bu sorunu. Kesinlikle surucu ile ilgili değil. Zira kablosuz ag kartı hiç görünmüyor. Oysaki windows 7 , 10 vs tamimadigi bir kablosuz ağ yongasi yok gibi birsey. Muhtemelen ag kartı bozuk.

Eski bir hp dizüstü bilgisayarda yaşadım bu sorunu. Kesinlikle surucu ile ilgili değil. Zira kablosuz ag kartı hiç görünmüyor. Oysaki windows 7 , 10 vs tamimadigi bir kablosuz ağ yongasi yok gibi birsey. Muhtemelen ag kartı bozuk.
ağ kartına baktım sorun yoktu ve bu laptop bir kaç gün önce wifi bağlıydı format falan da atıldı sorun yoktu

Başla bir pc demi denediniz kartı? Dün calisan aygıt bugün bozuk olabilir.

Son düzenleme:
en son yazdığım mesajtan beri windows update güncellemeye devam ediyor fakat olucağını sanmıyorum şuan güncellenirken baktım ve hala gelmemiş belki yeniden başlatıktan sonra gelir ama sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başla bir pc demi denediniz kartı? Dün calisan aygıt bugün bozuk olabilir.
denemedim çünkü kart bir kaç gün önce çalışıyordu dün kartı çıkardım ve kabloları bağlıydı sorun gözükmüyordu

sorunu hallettim yardım edenlere teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,928
Üyeler
192,563
Son üye
lSincapl
Geri