Neler Yeni

Laptop da Wİ Fİ gözükmüyor

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat

Nssng

80+
pc ye recovery attım sonradan da usb den format attım o yüzden kurulu değil
Sendeki modelin ağ kartı Realtek sende diğer driverları kurmaya çalışıyorsun o yüzden olmuyor. Realtek yazan driverları indirip kurarsan büyük ihtimalle sorun çözülecek.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat
Sendeki modelin ağ kartı Realtek sende diğer driverları kurmaya çalışıyorsun o yüzden olmuyor. Realtek yazan driverları indirip kurarsan büyük ihtimalle sorun çözülecek.
dediğin driverları kurdum sorun hala aynı aygıt yöneticisinde de farklılık yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorum devam ediyor hocam

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat
Başka aklıma gelen bişey kalmadı hocam ethernetle internete bağlanabiliyorsan windows update isteğe bağlı güncelleştirmelerde çıkabilir sürücü.
onu deniyorum şuan

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat
Eski bir hp dizüstü bilgisayarda yaşadım bu sorunu. Kesinlikle surucu ile ilgili değil. Zira kablosuz ag kartı hiç görünmüyor. Oysaki windows 7 , 10 vs tamimadigi bir kablosuz ağ yongasi yok gibi birsey. Muhtemelen ag kartı bozuk.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat
Eski bir hp dizüstü bilgisayarda yaşadım bu sorunu. Kesinlikle surucu ile ilgili değil. Zira kablosuz ag kartı hiç görünmüyor. Oysaki windows 7 , 10 vs tamimadigi bir kablosuz ağ yongasi yok gibi birsey. Muhtemelen ag kartı bozuk.
ağ kartına baktım sorun yoktu ve bu laptop bir kaç gün önce wifi bağlıydı format falan da atıldı sorun yoktu

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat
Başla bir pc demi denediniz kartı? Dün calisan aygıt bugün bozuk olabilir.

Son düzenleme:

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat
en son yazdığım mesajtan beri windows update güncellemeye devam ediyor fakat olucağını sanmıyorum şuan güncellenirken baktım ve hala gelmemiş belki yeniden başlatıktan sonra gelir ama sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başla bir pc demi denediniz kartı? Dün calisan aygıt bugün bozuk olabilir.
denemedim çünkü kart bir kaç gün önce çalışıyordu dün kartı çıkardım ve kabloları bağlıydı sorun gözükmüyordu

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat
sorunu hallettim yardım edenlere teşekkürler

Top Bottom