https://www.akakce.com/laptop-noteb...-dos-15-6-fhd-notebook-fiyati,1929210962.html bu laptop ilgimi çekiyor ancak kronik sorunları olduğu söyleniyor yardımcı olur musunuz?
Aynı laptopun rtx 3050ti olanını kullanıyorum. 1 hafta oldu alalı. Almadan önce bende tedirgindim ama Asusa bir güvenim vardı. Aynı fiyatlarda acer nitro 5 hp victus gibi laptoplar vardı. Özellikleri benim içim iyiydi ama ben kasa kalitesinede çok onem veriyorum mağazada gittim baktım ve acer lenovo gibi laptoplardan o an uzak durmam gerektiğini anladım. Monster excalibur gibi sobalari hiç saymıyorum bile. Hp victus daha alımlı duruyordu ama ben bu fiyatlarda plastik almam istemezdim ve eskiden beri hp'nin bilgisayarlarını beğenmiyorum o yüzden asus aldım. Gerçekten kalitesini sonuna kadar hissettiriyor. Bazılarında ışık sızması sorunu varmış ama bende öyle birsey yok 2 hafta oldu nerdeyse aşırı derecede memnunum. Bilgisayarın özelliklerinin tam hakkını veremedim ama gerçekten gönül rahatlığı ile alınabilecek bir laptop. Laptop fazla iz bırakıyor ondan rahatsızım sadece başka bir sorunum yok. Birde 512 gb olanı almıştım ben 512 gb yetersiz kalıyor en az 1tb kullanmak lazimhttps://www.akakce.com/laptop-noteb...-dos-15-6-fhd-notebook-fiyati,1929210962.html bu laptop ilgimi çekiyor ancak kronik sorunları olduğu söyleniyor yardımcı olur musunuz?
Ekran kartı 140 watt olmasına rağmen tam gücü çekemediği söyleniyorrog g15 modelini kullanıyorum, benzer tasarımları var ve ortak asus kalitesi, bence gayet iyi cihazlar tuf ve rog serisi özellikle 2022 de tuf serisi toparlandı
onu bır arakdaşta duydum fps sürekli düşüyor olması gereken kadar alamıyorum dıyodu 3050ti modelde ryzen 7 4800 h varEkran kartı 140 watt olmasına rağmen tam gücü çekemediği söyleniyor
Bende bu modeli almak istiyorum fakat almadan önce görüp incelemek istiyorum İzmir'de oturuyorum nerde bulabilirimhttps://www.akakce.com/laptop-noteb...-dos-15-6-fhd-notebook-fiyati,1929210962.html bu laptop ilgimi çekiyor ancak kronik sorunları olduğu söyleniyor yardımcı olur musunuz?
Sizin tacped de numlock tuşları aktif ediliyormu ?rog g15 modelini kullanıyorum, benzer tasarımları var ve ortak asus kalitesi, bence gayet iyi cihazlar tuf ve rog serisi özellikle 2022 de tuf serisi toparlandı
Asus'un üst segement modelleri ile acer nitroyu,lenovo ideapad'i kıyaslamak zaten saçma olur arada 10-15bintl fark oluyor aynı özelliklerideki laptoplarda. Kıyaslama yaparken asus tuf ile acer nitroyu kıyaslarsnı aynı fiyat segmentinde iksininde pek farkı olmuyor.Aynı laptopun rtx 3050ti olanını kullanıyorum. 1 hafta oldu alalı. Almadan önce bende tedirgindim ama Asusa bir güvenim vardı. Aynı fiyatlarda acer nitro 5 hp victus gibi laptoplar vardı. Özellikleri benim içim iyiydi ama ben kasa kalitesinede çok onem veriyorum mağazada gittim baktım ve acer lenovo gibi laptoplardan o an uzak durmam gerektiğini anladım. Monster excalibur gibi sobalari hiç saymıyorum bile. Hp victus daha alımlı duruyordu ama ben bu fiyatlarda plastik almam istemezdim ve eskiden beri hp'nin bilgisayarlarını beğenmiyorum o yüzden asus aldım. Gerçekten kalitesini sonuna kadar hissettiriyor. Bazılarında ışık sızması sorunu varmış ama bende öyle birsey yok 2 hafta oldu nerdeyse aşırı derecede memnunum. Bilgisayarın özelliklerinin tam hakkını veremedim ama gerçekten gönül rahatlığı ile alınabilecek bir laptop. Laptop fazla iz bırakıyor ondan rahatsızım sadece başka bir sorunum yok. Birde 512 gb olanı almıştım ben 512 gb yetersiz kalıyor en az 1tb kullanmak lazim