Dostum bak şimdi küçük bir konuya 9 sayfa itelenmiş yorumla mevcut insanların önerilerini önemsemiyorsun ve asla fsp almam asus diyorsun asus dışında önerilere ise yok bence fiyatını hakketmiyor diyorsun fanatiklik yapıyorsun onca kişi o kadar yazmış. İnsanların fikirlerini önemsemiyeceksen konuyu fazla uzatmamanın yararı yok evet eski çalıştığım dükkanda 850w corsair de cougarın kasa içinde çıkan bronz 80+ psu'nun bozsulduğunu da gördüm Asus psu elime hiç gelmedi sebebi ise kimse'nin bir psu'ya ekran kartı parası vermek istememesi he çok param var diyorsun bekle biraz kargo süresi en kaliteli bulduğum psu benim gözümde bu
https://www.amazon.com/EVGA-Supernova-Platinum-Crossfire-220-P2-1200-X1/dp/B00NJG61JQ?th=1 al istersen. Kıyaslamada yapma burası ve technopat ile, 2014'ten beri üyeydim Technopette sözüm dinlenir tarafım vardı bir kaç arkadaş kafamı attırdı sildirdim modoretörle konuşup hesabımı buraya geçtim nasıl bir yer olduğunu benden iyi bilemezsin he beğenmiyorsan sil kaydını buyur Technopette bu kadar rahat konu açabilecek misin bakalım 10 dkya şikayeti alıp dolanırsın yine buralarda adamlar yanlış cümle yazıyorsun diye 8 saatlik ban veriyor yine konumuza gelirsek belli bir kaliteli bileşenler ile üretiliyor belirli bir sınıf ve kaliteli bir psu alırsan kronik sorunu olmayan hiç bir sorun yaşamazsın 10 yıl 1200w Thermaltake kullananda var sorun yaşamayan 1 ay cougar kullanıp bozanda 2. yılında corsair cooler master patlatanda şans işi şahsi görüşüm asusa o parayı vereceğime iyiliğini düşündüğümden git 4070 yerine 4080 al diyorum o parayı ekleyip çin malı acayip markalı bir psu almadığın sürece sorun çıkmaz. Gelip bana bunlar dahamı kalteli diyorsun şahsi görüşürüm öyle acayip bir fark yok tek fark cebinden para gidiyor.
Bu arada haberiniz olsun Asus Psularını Super Flower, FSP, Seasonic gibi PSU'ları yapan 5 büyük firmaya yaptırıp rgb koyup satışı veriyormuş zamanında msı'ın kasalarını ve fanlarını cooler master'a yaptırması mouselarını ss'e yaptırması gibi umarım bilinçlenmişsinizdir verdiğim bilgi ile.