Neler Yeni

ASUS ROG STRIX B450-F - RYZEN 5 3600X

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berk çakır
ASUS ROG STRIX B450-F - RYZEN 5 3600X 16GB RAM 3200MHZ 256GB SSD MSI GTX 1660Tİ GAMİNG
PC TOPLAMAYI PLANLIYORUM VE ANAKART KONUSUNDA EMİN DEĞİL VE SİSTEM İLERİYE DÖNÜK OLUCAK TWİTCH'DE YAYIN YAPIYORUM ONUN İÇİN UYGUNMUDUR
ÖNERİ VE TEVSİYELERİNİZ NELERDİR

emirsgrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
Instagram
emirsgrc
Twitter
iyikivarsinemir
Asus ROG STRIX B450-F - RYZEN 5 3600X 16GB RAM 3200MHZ 256GB SSD MSI GTX 1660Tİ GAMİNG
PC TOPLAMAYI PLANLIYORUM VE ANAKART KONUSUNDA EMİN DEĞİL VE SİSTEM İLERİYE DÖNÜK OLUCAK TWİTCH'DE YAYIN YAPIYORUM ONUN İÇİN UYGUNMUDUR
Öncelikle merhaba dostum anakart konusunde şahsen kendi açımdan GIGABYTE B450-İ AORUS PRO adlı canavar Anakartı öneririm *tabii bütçen sıkıysa* Eğer asus firmasından vazgeçmem diyorsan sana şunu verelim? ASUS TUF B450-PRO GAMING Konu için teşekkürler hepsi tamamen şahsi görüşümdür yayıncılık hayatında başarılar. Sağlıcakla kal![/QUOTE]

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berk çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle merhaba dostum anakart konusunde şahsen kendi açımdan Gigabyte B450-İ AORUS PRO adlı canavar Anakartı öneririm *tabii bütçen sıkıysa* Eğer Asus firmasından vazgeçmem diyorsan sana şunu verelim? Asus TUF B450-PRO GAMING Konu için teşekkürler hepsi tamamen şahsi görüşümdür yayıncılık hayatında başarılar. Sağlıcakla kal!
[/QUOTE]
Önerin için çok teşekkür ederim bende Gigabyte B450-İ AORUS PRO baktım önce ve fikrim oydu ama bazı kişilere sordugum zaman bana asusun 4400mhz oldugunu ve daha iyi bi karar oldugunu söylediler ama m2 sogutucu blokları yok bende o yönden aorus pro'ya daha sıcak bakıyorum sizce arasındakı farklar nelerdir hangisi daha mantıklıdır bi beni aydınlatırmısınız acıkcası paramın çöp olmasını istemiyorum

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
B450-F yerine çıktığı zaman B550-F veya B550-E alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berk çakır
Önerin için çok teşekkür ederim bende Gigabyte B450-İ AORUS PRO baktım önce ve fikrim oydu ama bazı kişilere sordugum zaman bana asusun 4400mhz oldugunu ve daha iyi bi karar oldugunu söylediler ama m2 sogutucu blokları yok bende o yönden aorus pro'ya daha sıcak bakıyorum sizce arasındakı farklar nelerdir hangisi daha mantıklıdır bi beni aydınlatırmısınız acıkcası paramın çöp olmasını istemiyorum
[/QUOTE]
birde ben bu modeline bakmıştım https://www.vatanbilgisayar.com/gig...ocket-am4-ryzen-ddr4-3200mhz-o-c-anakart.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

B450-F yerine çıktığı zaman B550-F veya B550-E alabilirsin.
öncellikle cevap için teşekkür ederim bana link olarak atma şansın varmı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berk çakır
Asus ROG STRIX B450-F modelini çok teknik kullanmadım ama TUF B450 PLUS çok başarılı biz göz gezdir derim işini fazla fazla görecektir
TUF B450 PLUS'a baktım ama herkes Asus ROG STRIX B450-F Al 4400mhz diyor bu arada cevap için teşekkür ederim 1 aydır pc topluyorum diye senin kanaldan cıkmıyorum <<3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah. Daha çıkmadı dediğim modeller.
son 2 hafta daha bekliyicem ekran kartında 2060'a gitmeyi düşünüyorum zaten

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
TUF B450 PLUS'a baktım ama herkes Asus ROG STRIX B450-F Al 4400mhz diyor bu arada cevap için teşekkür ederim 1 aydır PC topluyorum diye senin kanaldan cıkmıyorum <<3
İyi de TUF B450-PLUS GAMING'in de 4400 MHz desteği var son BIOS güncellemesi ile.
son 2 hafta daha bekliyicem ekran kartında 2060'a gitmeyi düşünüyorum zaten
2 haftaya çıkmaz diye düşünüyorum :(.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Asus ROG STRIX B450-F - RYZEN 5 3600X 16GB RAM 3200MHZ 256GB SSD MSI GTX 1660Tİ GAMİNG
Kendim Asus Tuf B450 Plus Gaming modelini kullanıoyrum proyla farkını bilmeyerek aldım ne yalan söyleyim farkları m2 slotu pro da 1 tane daha fazla kendim 8 ay dan beri aktif kullanıyorum aldığında bios güncellemesini yapmayı unutma

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Kendim Asus Tuf B450 Plus Gaming modelini kullanıoyrum proyla farkını bilmeyerek aldım ne yalan söyleyim farkları m2 slotu pro da 1 tane daha fazla kendim 8 ay dan beri aktif kullanıyorum aldığında bios güncellemesini yapmayı unutma
Merak etme bende TUF B450-PRO GAMING var ikinci M.2 seni cezbetmesin o port PCIe 2.0 x4 hızında çalışıyor, yani tacakağın M.2 SSD'den maksimum 2000 MB/s alabiliyorsun. Bir de PRO modelinde 2 tane RGB girişi var, bu benim için bir artı :).

Top Bottom