anakart max 2k işlemci de 1700 1750 civarıBaşlıkta yazdığım ürünler ne kadar eder
Satma gibi bir derdim yok ama satılırsa yükseltmeyi düşünüyorum ona göre fiyat söylerseniz mutlu olurum
Evet haklısınız.anakart max 2k işlemci de 1700 1750 civarı
aklı olan gidip ölü yatırım yapmaz ha hevesi vardır alır ama heves için de kimse vermez anakartına 3 k işlemcisine 2k az önce ilanda i310100 f ve anakartın aynısı 3600 e gördüm rahatlıkla 3400 e alırım ben onu pazarlıkla z 490 olsa neyseEvet haklısınız.
misal bende msi meg z490 i unify mini itx vardı wi fi özellikli 3500 e verdim çünkü dolu dolu bir kartEvet haklısınız.
Çok satma yanlısı olmadığım için şuan 4.5k koydum 4k ya filan giderse satarımaklı olan gidip ölü yatırım yapmaz ha hevesi vardır alır ama heves için de kimse vermez anakartına 3 k işlemcisine 2k az önce ilanda i310100 f ve anakartın aynısı 3600 e gördüm rahatlıkla 3400 e alırım ben onu pazarlıkla z 490 olsa neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
misal bende msi meg z490 i unify mini itx vardı wi fi özellikli 3500 e verdim çünkü dolu dolu bir kart
daha 1 hafta oldu olmadı
çok zor ihtimal satılırsa diyelim zaten 2300 2500 e b550 var sıfır birde 5600 alırsın missÇok satma yanlısı olmadığım için şuan 4.5k koydum 4k ya filan giderse satarım
Satılırsa b550-f gaming ve r5 5600e geçerim
sıfır kapalı kutu b550 f rog var ilanda sahıbınden vatanda satıldı geçenler onu düşünebilirsinPazaramadan asus rog strix b550f çekmeyi düşünüyorum benim anakartla bire bir aynı tasarım çok yakışıklı duruyorAlıntıyı görüntüle
Pazaramadan asus rog strix b550f çekmeyi düşünüyorum benim anakartla bire bir aynı tasarım çok yakışıklı duruyorAlıntıyı görüntüle
Pazaramadan asus rog strix b550f çekmeyi düşünüyorum benim anakartla bire bir aynı tasarım çok yakışıklı duruyorAlıntıyı görüntüle
Pazarama + nays indirimle 3500tlye geliyor satıcı İncehesapsıfır kapalı kutu b550 f rog var ilanda sahıbınden vatanda satıldı geçenler onu düşünebilirsin
mükPazarama + nays indirimle 3500tlye geliyor satıcı İncehesap
Satmadan alsam mı diyorum incehesap satıcı belki asus 300tl ödemeye dahil olur olursa baya mük
al knk dursun piyasanın ne olacağı beli değil ha bu arada gigabyte b550 aorus elite v2 ye bakmanı öneririm güzel karttırSatmadan alsam mı diyorum incehesap satıcı belki asus 300tl ödemeye dahil olur olursa baya mük