Neler Yeni

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING wife kablolu internet bağlanmıyor

Mosquared

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Mustafa Yılmaz
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING wife modeli ana kartaldım bugün taktırdım wife antenini taktırmama rahmen kablosuz bağlanuyor internere kablosu takılı olmasına rahmen wife özelliğini takıncada internet kesiliyor kablosu takılı olmasına rahmen bunu nasıl çözücem kablolu bağlamak istiyorum resimdeki özelliği kapatınca intenet kablosu takılı olmasına rahmen internet olmuyor

Ekler

• resim_2021-09-10_210913.png
    resim_2021-09-10_210913.png
    367.9 KB · Hit: 37

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
IMG_20210910_211439.jpg

Bu konularda iğneleyici olmaktan hiç hoşnutluk duymuyorum, ama bu Fernando bile daha iyi Türkçe yazardı.
Ne biz TDK'yız, ne de sizden dört dörtlük bir yazım istiyoruz. Ama gerçekten bazen öyle bir yazımlarla karşılaşıyoruz ki, yazıyı anlamak konu sahibin sorununu çözmekten bile zor oluyor. Lütfen yazınıza biraz daha özen gösterin.

Mosquared

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Mustafa Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Bu konularda iğneleyici olmaktan hiç hoşnutluk duymuyorum, ama bu Fernando bile daha iyi Türkçe yazardı.
Ne biz TDK'yız, ne de sizden dört dörtlük bir yazım istiyoruz. Ama gerçekten bazen öyle bir yazımlarla karşılaşıyoruz ki, yazıyı anlamak konu sahibin sorununu çözmekten bile zor oluyor. Lütfen yazınıza biraz daha özen gösterin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
klavyede ufak tepek sıkıntılar var k.b sıkıntım şöyle ana kartımda wifi özelliği var anteni taktırmadım özellikle internet kablosu takılı olmasına rahmen kablosus bağlanıyor resimdeki wifi kapatıncada internet gidiyor kablo takılı olmasına rahmen

Son düzenleme:

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyede ufak tepek sıkıntılar var k.b sıkıntım şöyle ana kartımda wifi özelliği var anteni taktırmadım özellikle internet kablosu takılı olmasına rahmen kablosus bağlanıyor resimdeki wifi kapatıncada internet gidiyor kablo takılı olmasına rahmen
Bilgisayarınızı kablosuza bağlayın, o bağlantı ile anakartınızın sitesine girin. Oradan internet LAN Driver'ını indirip kurun. Wi-Fi'ı kapatıp kablolu bağlanmayı yeniden deneyin.

Ayrıca anakartın ethernet portuna kabloyu bağlayınca anakarttaki bildirim ışıkları yanıyor mu? Yanmıyorsa portta veya kabloda sorun olabilir. Asıl sorunlunun hangisi olduğunu öğrenmek için de kabloyu eğer evde başka bir PC varsa onda da deneyip, çalışıp çalışmadığını kontrol ederek öğrenebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,749
Üyeler
163,543
Son üye
Dailot
Top Bottom