Neler Yeni

Asus Rog Strix B550-F Gaming

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Evt 1000 lira daha ucuza ne kaybediyorsun.
fiyat umrumda değil ben kalite olarak attım onu adam rog strix alayımmı diyo gigabayte gösteriyonuz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada senin attığın anakart diğer arkadaşın attığı aorus elite ax v2 den daha kötü bilgin olsun.
1 sene sonra anakartın pinleri elinde kalınca gelen pişmanlık hissi

Bu arada senin attığın anakart diğer arkadaşın attığı aorus elite ax v2 den daha kötü bilgin olsun.
neye göre diyosun onu nereye baktıysam msi daha çok puan almış :D

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
fiyat umrumda değil ben kalite olarak attım onu adam rog strix alayımmı diyo gigabayte gösteriyonuz :D
O zaman MSI gaming edge onercen plus o serinin en yükseği değil fiyat önemli değilse Asus rog a serisinde onerilebilirdi ama adam için önemliki 6 ay taksitle odicek

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

AM4 anakartta pin yok dostum. AM4 te pinler işlemcide.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
AM4 anakartta pin yok dostum. AM4 te pinler işlemcide.
fanı nereye sokuyon mıklatısla havadamı duruyo x24 girişi nereye sokuyom :D

O zaman MSI gaming edge onercen plus o serinin en yükseği değil fiyat önemli değilse Asus rog a serisinde onerilebilirdi ama adam için önemliki 6 ay taksitle odicek
ben plus atmadımki tomahawk attım

Evt 1000 lira daha ucuza ne kaybediyorsun.
ulan şimdi baktımda tomahawk sanıp gaming plus atmışım alkfjsjfşlsadökfşisdlf

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
fanı nereye sokuyon mıklatısla havadamı duruyo x24 girişi nereye sokuyom :D
Pin değil onlar soket. Her gün fan söküp takmıyor insanlar. Ayrıca o ismini bilmeyip örnek gösterdiğin çıkışlar öyle kolay kopan şeyler değil. İnsanlar her gün fan kablosunu zevkten söküp yerine takmıyor. Durup dururkende kırılan şeyler değiller. Asus ROG F in karşılığı tomahawk ve edge gibi kartlar. Aorus Elite v2 Aorus Elite Ax v2 bunlarda ROG-F in rakibi. Gaming plus gibi bir anakart giriş seviyesinden bozma bir anakart sadece görüntüsü var.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

neye göre diyosun onu nereye baktıysam msi daha çok puan almış :D
İnceleyebilirsin.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Pin değil onlar soket. Her gün fan söküp takmıyor insanlar. Ayrıca o ismini bilmeyip örnek gösterdiğin çıkışlar öyle kolay kopan şeyler değil. İnsanlar her gün fan kablosunu zevkten söküp yerine takmıyor. Durup dururkende kırılan şeyler değiller. Asus ROG F in karşılığı tomahawk ve edge gibi kartlar. Aorus Elite v2 Aorus Elite Ax v2 bunlarda ROG-F in rakibi. Gaming plus gibi bir anakart giriş seviyesinden bozma bir anakart sadece görüntüsü var.
soket genel adıdır ince metalleri pin demiyeceğizde ne diyeceğiz ben sürekli bilgisayarımı sök tak yapıyorum parça değiştiriyorum.
bu arada yanlış link atmışım tomahawk atacaktım normalde

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
soket genel adıdır ince metalleri pin demiyeceğizde ne diyeceğiz ben sürekli bilgisayarımı sök tak yapıyorum parça değiştiriyorum.
bu arada yanlış link atmışım tomahawk atacaktım normalde
Bende her gün parça değiştiriyorum ama herkes öyle değil kendimiz gibi sanmayalım insanları yıllarca bilgisayarın kapağını açmayan insanlar bile var. Çoğuda genelde öyle zaten. Parça sökmeden temizleyen bir kesim var. Oldukça yüksek sayıları mesela. Parça sökerek temizleyen kesim var diğerlerine göre daha az. Parça değiştiren bir kesim var çok çok az. %70 inden fazla bir kesim parça değiştirmiyor sürekli. Bilmediklerinden değil zaten değiştirmemeleri. Bizden çok daha bilgili adamlarda var. Parça alamayıp sürekli aynı bilgisayarı kullanan.
Tomahawk kısmına gelince. F in direk rakibi zaten Tomahawk başta onu atsaydın böyle bir konuşma olmazdı. Ama Tomahawk ile Aorus Elite AX v2 arasında tercih yapacak olsam yinede Aorusu seçerdim ve bunu B550 Gaming Edge Wi-fi kullanırken söylüyorum.

Top Bottom