exist.one
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
ROG'ta olandan daha iyi işlemci olması dışında sorun yok.ben de o işlemciyi almam 5 lira fazla olsun kırmızı olsun
ROG'ta olandan daha iyi işlemci olması dışında sorun yok.ben de o işlemciyi almam 5 lira fazla olsun kırmızı olsun
Dışı çok şatafatlı olsa ne olacak. Performansı malzeme kalitesi vermiyor maalesef. Soğutması özellikleri güzel bir makine alın daha uzun ömürlü olur.mesela neler?
ama malzeme kalitesi bunun gibi olabilecek mi??
performansı malzeme kalitesi zaten vermiyor ama ömrü olarak düşünün tabii ki malzeme kalitesi aşırı önemli. dışı şatafatlı olmasın zatenDışı çok şatafatlı olsa ne olacak. Performansı malzeme kalitesi vermiyor maalesef. Soğutması özellikleri güzel bir makine alın daha uzun ömürlü olur.
değer ederi 40bin fazlası haramHayırlı forumlar arkadaşlar,
Bir konuda sizden yardım almak istiyorum.
Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı f/p olarak nasıl, ilk defa bilgisayar alıyorum. Cuma günü indirim olacak diyorlar onu beklemeli miyim ?
Bir de W11 Pro kurmak istiyorum. Nasıl kurabilirim.
Yanında mouse ve mousepad öneriniz ekipman öneriniz varsa alırım.
Şimdiden herkese teşekkürler.
değer ederi 40bin fazlası haram
geçen 2 hafta i9 14900hx ve rtx 4060 asus laptop 55bin liraydı alınırdı şimdi 13650hx hurdası 50bin satılsa kimin umrunda derim alan cahillere yazık coil whine sorunuda çıkıyor leşşş bende 13980hx 4060 var 53k aldım vatandan bunlar para etmeyen şeyler stok olmadığı için fiyat şişiriyorlarbuna ne diyorsunuzLenovo LOQ 13.Nesil Core i7 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo LOQ 13.Nesil Core i7 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yapabilecek bir şey yok ama şuan ki fiyatlar bunlargeçen 2 hafta i9 14900hx ve rtx 4060 asus laptop 55bin liraydı alınırdı şimdi 13650hx hurdası 50bin satılsa kimin umrunda derim alan cahillere yazık coil whine sorunuda çıkıyor leşşş bende 13980hx 4060 var 53k aldım vatandan bunlar para etmeyen şeyler stok olmadığı için fiyat şişiriyorlar
https://www.vatanbilgisayar.com/ace...00h-rtx4060-8gb-16gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.htmlgeçen 2 hafta i9 14900hx ve rtx 4060 asus laptop 55bin liraydı alınırdı şimdi 13650hx hurdası 50bin satılsa kimin umrunda derim alan cahillere yazık coil whine sorunuda çıkıyor leşşş bende 13980hx 4060 var 53k aldım vatandan bunlar para etmeyen şeyler stok olmadığı için fiyat şişiriyorlar
Hp Victus 16-S1002NT A05N6EA 8gb RTX4070 Ryzen 7 8840H 32GB Ram 1tb SSD 16.1 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayarperformansı malzeme kalitesi zaten vermiyor ama ömrü olarak düşünün tabii ki malzeme kalitesi aşırı önemli. dışı şatafatlı olmasın zaten
Asus rog al kafan rahat olsun hicbir sorun yaşamazsınHayırlı forumlar arkadaşlar,
Bir konuda sizden yardım almak istiyorum.
Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı f/p olarak nasıl, ilk defa bilgisayar alıyorum. Cuma günü indirim olacak diyorlar onu beklemeli miyim ?
Bir de W11 Pro kurmak istiyorum. Nasıl kurabilirim.
Yanında mouse ve mousepad öneriniz ekipman öneriniz varsa alırım.
Şimdiden herkese teşekkürler.